Manekenei R. Mikailionytei vieni juokai paguldyti ant žemės dvigubai už save stipresnius vyrus

„Be galo bijau muštynių, todėl nuo paauglystės norėjau išmokti kaip reikiant įspirti“, – dar anksčiau prasitarė viena garsiausių Lietuvos manekenių,festivalio „Mados infekcija“ prodiuserė R. Mikailionytė. Apsivilkusi patogius sportinius drabužius ji, drauge su lenktynininku Benediktu Vanagu, muzikantu Viktoru Diawara ir šokėju Vadimu Šuško nusprendė išmokti įvairių kaskadininkų triukų. Visiems jiems teko atlaikyti skraidančias lėkštes, butelius ir lūžtančias kėdes.

R. Mikailionytei paguldyti ant žemės dvigubai už save stipresnius vyrus – vieni juokai.<br>J. Stacevičius
R. Mikailionytei paguldyti ant žemės dvigubai už save stipresnius vyrus – vieni juokai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-20 17:10, atnaujinta 2018-03-09 15:13

„Kaskadiniai triukai neatsiejami nuo įtemptų veiksmo filmų. Tačiau net ir pavojingiausiose scenose kine užtikrinamas aktorių saugumas“, – sako žvaigždes treniravęs garsus pasaulyje kaskadininkas lietuvis Tomas Ereminas. Treniruotėms užteko pusdienio, nes visos žvaigždės buvo ryžtingai nusiteikusios ir pasižymi gera fizine forma. R. Mikailionytė juda plastiškai ir itin greitai išmoko kautis su dviem blogais vyrukais. B. Vanagas kaip lenktynininkas pasižymi stipria fizine forma ir greita reakcija, tad nesunkiai įsijautė į bokso kautynių sceną. V. Šuško patirtis šokių aikštelėje suteikė galimybę atlikti sudėtingesnius triukus ir pakilti į orą. V. Diawara drąsa ir entuziazmas leido išpildyti įspūdingus šuolius ir kritimus.

Pasak R. Mikailionytės, tokia patirtis jai buvo tikras iššūkis, o gal net savotiškas savo pačios galimybių patikrinimas. Trečiadienio popietę kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ vyko specialus Tarptautinio filmų festivalio „Kino pavasaris“ organizuojamas renginys, kuriame žinomi žmonės galėjo iš arčiau susipažinti su kaskadininkų gyvenimu ir patirti, kas slypi po kvapą gniaužiančiomis scenomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.