Velykinį koncertą ves R. Pentiokinaitė

Neseniai R. Pentiokinaitė sulaukė televizijos, kuri ją išpopuliarino, atstovų skambučio.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 20, 2013, 10:38 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:16 PM

Anskčiau Prezidentūroje su kadencija baigusio prezidento Valdo Adamkaus komanda dirbusi R. Pentiokinaitė pramogų pasaulyje nebuvo žinoma.

Išėjusi motinystės atostogų trisdešimtmetė moteris rado laiko senam savo pomėgiui – dainavimui. Įsitraukus į televizijos projektą „Žvaigždžių duetai“ atsiskleidė ilgai slėptas teisinininkės talentas. R. Pentiokinaitė ir M. Vitulskis 2011 metų pavasarį tapo „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojais – laimėjo auksinius mikrofonus.

Po triumfo atrodė, kad R.Pentiokinaitės karjera televizijoje baigėsi – ji nesulaukė pasiūlymų vesti laidas ar net jose dalyvauti. Tad teisinininkė grįžo į įprastas vėžes – rūpinosi šeima, kurį laiką teikė privačias teisines konsultacijas.

Neseniai R. Pentiokinaitė sulaukė televizijos, kuri ją išpopuliarino, atstovų skambučio.

„Nelabai tikėjausi tokio pasiūlymo. Neturėjau minčių, jog kada nors vėl pasirodysiu televizijos ekrane. Pakvietė į gražų renginį, todėl buvo įdomu išbandyti save kaip koncerto vedėją“, - sakė R. Pentiokinaitė.

Teisininkei anksčiau yra tekę vesti kelis privačius renginius, todėl ji nebijo ir naujo pasiūlymo, juolab kad partneriu bus patyręs televizijos laidų vedėjas R.Vilkončius.

Jiedu nebuvo dar susitikę aptarti koncerto scenarijaus. Tačiau ir dėl to R.Pentiokinaitė nesibaimina: „Mano darbas bus paprastas – pristatyti dainas ir atlikėjus. Tai nėra nieko sudėtingo, todėl ir nelabai išsigandau. Manau, nenuvilsiu žiūrovų“.

R. Pentiokinaitė nesivilia, kad koncerto vedėjos darbas jai nuties kelius į televiziją. Moteris mano, kad tai – vienkartinis pasiūlymas. Todėl vasarą ji ketina ieškoti darbo, o atžalą pratinti prie vaikų darželio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.