Logistikos įmonėje dirbanti M. Bui kuria nuosavą verslą

Šviesiaplaukė Marina Bui (25 m.) aplinkinių dėmesį traukia dėl savo dailios figūros: lieknų kojų, įspūdingos krūtinės, putlių lūpų ir kūno formas išryškinančių drabužių. Ne kartą Marina pastebėta pasipuošusi garsių mados namų rūbais ar aksesuarais. Nors tūkstančius litų kainuojančią mados namų „Chanel“ juodą rankinę jai padovanojo draugas, netrukus mergina ir pati galės save palepinti vardiniais daiktais.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-03-21 23:27, atnaujinta 2018-03-09 13:06

Artimiausi M. Bui planai – nuosavas verslas. Kol kas buvusi grupės „Pupytės“ atlikėja ir realybės šou „Šlovė ir turtai“ dalyvė nenori atskleisti visų planų, tačiau patikino, kad Vilniuje netrukus pristatys ilgai brandintą idėją. „Taip, tai bus susiję su grožio sritimi, dabar labai ties tuo dirbu. Bet nenoriu užbėgti įvykiams už akių“, - portalui lrytas.lt sakė M. Bui.

Kol nuosavas verslas dar netapo realybe, Marina dirba vienoje iš sostinės logistikos firmų. Mergina sakė, kad televizijoje dirbti nenori, nors pasiūlymų yra gavusi.

„Reklamos man nereikia. Nesu kurios nors grupės narė, todėl viešumas man nereikalingas. Užtenka tų apkalbų ir manęs šmeižimo, viso to tikrai nepasiilgstu“, - tikino M. Bui.

Kalbėti apie paslaptingą draugą, kuris jai padovanojo tūkstančius litų kainuojančią „Chanel“ rankinę, Marina vengia: „Jau ne kartą viešai ir garsiai džiaugiausi savo santykiais, tačiau jie ėmė ir nutrūko. Nebenoriu, kad vėl taip atsitiktų. Pasiliksiu savo asmeninį gyvenimą sau.“

Mergina atvira – taip mėgstamų vardinių drabužių jos spintoje nėra daug. Jeigu tik gali sau leisti įsigyti kažką brangaus – būtinai tą ir padaro, tačiau puikiai jaučiasi ir vilkėdama ne vienetinius apdarus.

Ne viena garsi mūsų šalies pramogų pasaulio atstovė puikuojasi garsių mados namų batais, rankinėmis, suknelėmis ir palaidinėmis. Tačiau bent kiek nusimanantys mados srityje gali pasakyti, kad ryškiai šviečiantis užrašas „Gucci“ – tėra pigi klastotė. Marina patikino, kad jos drabužinėje tokių daiktų nėra.

„Vardinių daiktų kopijų neturiu. Jeigu galiu sau leisti nusipirkti brangų daiktą, tuomet jį ir perku, jeigu ne, įsigyju kažką paprastesnio. Prabangių prekės ženklų vaikymasis nėra mano silpnybė. Tačiau jeigu žmogus gali sau leisti viską pirkti iš garsių mados namų butiku, kodėl gi ne?“ - portalui lrytas.lt sakė M. Bui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.