Gimtadienio dovanos R. Židonytė nuo buvusio vaikino D. Baumilos nesulaukė

Šokėja Rasa Židonytė gimtadienio dieną džiūgavo, kad jos nepamiršo draugai ir pažįstami. Moteris sulaukė daug sveikinimų iš pat ankstyvo ryto, o su geriausiomis bičiulėmis 28-ąjį gimtadienį paminėjo dar praėjusį penktadienį. Sveikinimo Rasa sulaukė ir iš atlikėjo Donato Baumilos.

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt R. Židonytė sakė, kad atlikėjas D. Baumila ją taip pat pasveikino, tačiau dovanos neįteikė. Rasa patikino, kad jie bendrauja taip, kad dovanų vienas kitam nedovanoja.<br>R. Danisevičius
Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt R. Židonytė sakė, kad atlikėjas D. Baumila ją taip pat pasveikino, tačiau dovanos neįteikė. Rasa patikino, kad jie bendrauja taip, kad dovanų vienas kitam nedovanoja.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 25, 2013, 10:09 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:22 AM

„Gimtadienio dieną nuotaika privalo būti pakili – juk neverksi įsikniaubusi į pagalvę, kad bėga metai“, - priėmusi sveikinimus iš portalo lrytas.lt sakė R. Židonytė.

Ypatingos šventės gimtadienio dieną – kovo 25-ąją moteris nerengs. Su bičiulėmis gimtadienis jau paminėtas, todėl šiandien jai diena kaip ir visos kitos, tik dėmesio sulaukia kiek daugiau nei įprastai. Negana to, Rasos laukia daug darbų – užsiėmimai šokių studijoje.

Nors gimtadienio staigmenų R. Židonytė dar nesulaukė, vakar ją gerokai nustebino prekybos centre dirbanti kasininkė: „Perkant šampano butelį pardavėja manęs paprašė asmens tapatybės kortelės, kad įsitikintų, jog tikrai esu aštuoniolikos metų“, - nusijuokė šokėja. Ir išties, kuriai moteriai nepatiktų sulaukti komplimento, kad ji atrodo bene dešimt metų jaunesnė, nei nurodyta pase?

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt R. Židonytė sakė, kad atlikėjas D. Baumila ją taip pat pasveikino, tačiau dovanos neįteikė. Rasa patikino, kad jie bendrauja taip, kad dovanų vienas kitam nedovanoja. Paklausta, ar vis dėlto tai reiškia, kad sklindančios kalbos, jog jie nebėra kartu, nes Donatas nori susitaikyti su žmona Daine, yra tiesa, šokėja per daug neatviravo.

„Esame sutarę, kad dabar apie savo asmeninį gyvenimą nebekalbėsime. Aš niekada labai ir nekomentuodavau apie mus su Donatu, tai labiau darė jis. Tiesiog galiu pasakyti, kad mūsų santykiai normalūs - jie yra tokie, kokie yra...“, - kalbėjo R. Židonytė.

Netrukus po pokalbio socialiniame tinkle „Facebook" šokėja užsirašė: „Ačiū, brangieji, už visus sveikinimus, kurių sulaukiau. Tik kiek galima šnekėti apie žmogų, kurio šalia manęs seniai nebėra...".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.