Būrėja V. Budraitytė įspėja popiežių Pranciškų nuo gegužės saugoti sveikatą

Naujajam popiežiui Pranciškui (76 m.) artimiausiu metu vertėtų labiau pasirūpinti savo sveikata. Naujos pareigos jį gali netgi paguldyti į ligos patalą. O sulaukęs aštuoniasdešimtmečio popiežius nebebus stiprios sveikatos, veiklus ir entuziastingas.

Popiežiui Pranciškui 2014-ieji bus geresni negu šie.<br>AP
Popiežiui Pranciškui 2014-ieji bus geresni negu šie.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 26, 2013, 2:28 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 7:33 AM

Tokius perspėjimus Šventajam Tėvui siunčia garsi būrėja Vaiva Budraitytė, sudariusi popiežiaus Pranciškaus horoskopą pagal jo gimimo datą.

Argentinoje, Buenos Airėse, 1936 metais gruodžio 16-ąją gimęs Jorge Mario Bergoglio popiežiumi Pranciškumi Vatikane buvo įnauguruotas šių metų kovo 19 dieną. Nuo tos akimirkos tikinčiųjų akys nukrypo į solidaus amžiaus Šventąjį Tėvą.

Tad dažnam mirtingajam atrodo, kad solidus amžius nėra didelis džiaugsmas eiti atsakingas pareigas. Ką gi rodo popiežiaus Pranciškaus horoskopas?

V. Budraitytės sudarytas horoskopas rodo, kad naujasis popiežius – vienuolis, atsiskyrėlis. Pasirodo, jo pirmtakas Benediktas XVI (gimęs 1927 metų balandžio 16 dieną) pagal horoskopą – mokslininkas. „Lietuvos žmonės iš Argentinos kilusį popiežių Pranciškų mylės labiau nei buvusį vokietį popiežių. Tačiau Šventasis Tėvas Pranciškus išrinktas nelabai jam palankiu laiku. Sunku jam bus prisitaikyti prie naujo gyvenimo ir naujų sąlygų“, - nagrinėdama pagal gimimo datą sudarytą horoskopą tvirtino V. Budraitytė. Garsi Lietuvos būrėja nurodė, kad popiežiui Pranciškui šiais metais sunkesnis periodas prasidės nuo gegužės vidurio ir tęsis iki birželio pabaigos. Tuo metu jis gali net susirgti. Rugsėjo viduryje ir lapkričio pabaigoje Šventajam Tėvui reikės pakovoti dėl naujų idėjų įgyvendinimo, savo valdžios sutvirtinimo.

2014 metai jam bus geresni nei šie. 2016-ųjų pabaigoje ir 2017-ųjų pradžioje jam pradės kliudyti jo paties solidus amžius – popiežius nebenorės permainų, bet trokš išsaugoti tai, kas sukurta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.