Nauja E. Tombak aistra - joga

Jei kažkas stovi ant galvos, tai dar nereiškia, kad jis yra jogas. Tai tik reiškia, kad kažkas moka stovėti ant galvos. Jei pagrindiniu jogos tikslu būtų kūno lankstumas, tai kuo joga skirtųsi nuo cirko? Nenuostabu, kad pagyvenusi žemyn galva Australijoje buvusi leidėja Eva Tombak pradėjo praktikuoti jogą. Vieną dieną ji debiutuos kaip jogos mokytoja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 3:00 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:58 AM

Tačiau ne dabar, teks palaukti. Dabar, balandžio 5, 6, 7 dienomis, Vilniaus studijoje „Šokiai lt“ (Žirmūnų g. 68) ji rengia savo mokytojos iš San Francisko Aušros Shtarkos jogos seminarą. Trijų dienų jogos klasėse bus praktikuojamos asanos, mokoma kvėpavimo bei meditacijos technikos, filosofuojama, ką iš jogos gali išmokti vakarietis, kalbama apie jogos gydomąją galią bei traumų riziką.

„Mūsų išprusimas apie jogą kiekvienais metais tobulėja, retėja gretos iš jos laukiančių stangraus užpakaliuko, vis daugiau žmonių į jogą ateina minčių raminti. Tik ar jie supranta, kas bus, jei protas nurims? – šypsosi Eva Tombak. – Ar mokėsime gyventi be streso, ginčų ir debatų? Gyventi visuomenėje, kur kiekvienas puola padėti, užuot klausę, kas man iš to?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.