Verslininkas R. Dargis norėtų koncertuoti su džiazo virtuozais

Nuo verslo rūpesčių širdis atsigauna į rankas paėmus saksofoną. Tuo ne kartą įsitikino vienos didžiausios šalyje nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių grupės „Eika“ vadovas Robertas Dargis (52 m.).

„Tai rimtas debiutas – juk ne įrašą leidau. Grojau vienoje scenoje su Leonidu Šinkarenka, saksofonininku Rimantu Brazaičiu, klavišininku Dainiumi Pulausku. Daugelis svečių, išvydę mane su saksofonu scenoje, liko ištikti lengvo šoko“, - prisiminęs pasirodymą juokėsi R. Dargis.<br>V. Ščiavinskas
„Tai rimtas debiutas – juk ne įrašą leidau. Grojau vienoje scenoje su Leonidu Šinkarenka, saksofonininku Rimantu Brazaičiu, klavišininku Dainiumi Pulausku. Daugelis svečių, išvydę mane su saksofonu scenoje, liko ištikti lengvo šoko“, - prisiminęs pasirodymą juokėsi R. Dargis.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 27, 2013, 10:00 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:34 AM

„Esu zuikis drąsuolis“, – kvatojo R. Dargis, prisiminęs neseniai vykusį savo pasirodymą grojant saksofonu per „Eikos“ dvidešimtmečio sukakties minėjimo koncertą Nacionaliniame dramos teatre. Verslininkas scenoje grojo kartu su Dainiaus Pulausko džiazo grupe.

„Tai rimtas debiutas – juk ne įrašą leidau. Grojau vienoje scenoje su Leonidu Šinkarenka, saksofonininku Rimantu Brazaičiu, klavišininku Dainiumi Pulausku.

Daugelis svečių, išvydę mane su saksofonu scenoje, liko ištikti lengvo šoko“, – prisiminęs pasirodymą juokėsi R. Dargis.

Prieš tai verslininkas tik triskart buvo repetavęs su džiazo atlikėjais ir tiek pat kartų repetavo vien su akompanuotoju D. Pulausku.

„Išeiti į sceną prieš šešis šimtus žiūrovų man buvo didelis iššūkis, bet jaudulį lengvai įveikiau“, – patikino per koncertą savo mėgstamo amerikiečių saksofonininko Davido Sanborno kompoziciją „Dream“ su R. Brazaičiu atlikęs ir publiką pavergęs R. Dargis.

Verslininko įspūdžiai viešai pagrojus su džiazo virtuozais jau kelias savaites neblėsta. R. Dargis nekantriai laukia, kada gaus šio pasirodymo DVD įrašą.

„Daugiau kažin ar sulauksiu kvietimų koncertuoti. Pasirodžiau ir pakaks. Seniai buvau negrojęs, todėl abejojau, ar iš viso groti. Nesinori suklysti, juolab scenoje girdisi visos klaidos. Todėl man tai buvo tam tikras iššūkis. Su juo susidorojau, nesijuoks iš manęs joks profesionalus muzikantas“, – puikiu pasirodymu, kuris tapo širdies atgaiva, džiaugėsi R. Dargis.

„Eikos“ vadovas neslėpė noro dar kada nors pagroti su garsiausiais džiazo muzikantais: „Jeigu jie mane paims kartu kur nors pagroti, bus labai smagu. Reikia rasti tik progą. L. Šinkarenka mane netgi pagyrė: „Meistriškumo niekada nepragersi.“

Verslininkas groti ne tik saksofonu, bet ir akordeonu išmoko dar mokydamasis vaikų muzikos mokykloje.

„Grojant saksofonu, reikia orkestro. Tad laisvalaikiu dažniau į rankas imu akordeoną. Kai esu apsuptas linksmų draugų, ištraukiu akordeoną, ir prasideda dainos, šokiai, estrada“, – apie savo pomėgį muzikuoti smagiai nusiteikęs pasakojo R. Dargis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.