Kodėl į teatro šventę E. Kvoščiauską atlydėjo E. Vitulskienė?

„Auksinių scenos kryžių“ apdovanojimų ceremonijoje aktorius Eimutis Kvoščiauskas netikėtai pasirodė su tenoro Merūno Vitulskio žmona Erika. Kur trečiadienio vakarą buvo M. Vitulskis?

E. Kvoščiauskas Teatro dieną nesijautė vienišas, jį į šventę atlydėjo tenoro M. Vitulskio žmona Erika.<br>R. Danisevičius
E. Kvoščiauskas Teatro dieną nesijautė vienišas, jį į šventę atlydėjo tenoro M. Vitulskio žmona Erika.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 28, 2013, 7:43 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:02 AM

„Merūnas repetuoja Onegino vaidmenį Estijoje“, - patikino vienoje sostinės įmonėje vadybininke dirbanti ir šokių projekte dalyvavusi E. Vitulskienė.

Kadangi E. Kvoščiauskas neturi antrosios pusės, Erika sutiko jam palaikyti draugiją ir palydėti į Nacionaliniame dramos teatre vykusį iškilmingą vakarą.

„Su Eimučiu esame draugai. Ir jis, ir mano vyras gavo kvietimus į šį renginį. Tačiau šįkart aš tapau Eimučio antrąją puse“, - juokėsi E. Vitulskienė.

Erikai Teatro diena – didelė šventė, nes ji turi daug draugų aktorių. Be to, ir jos vyras teatro scenai atiduoda daug jėgų ir talentą.

„Labai garbinga diena, kai pagerbiami aktoriai“, - Teatro dienos prasmę įvardijo E. Vitulskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.