„Naujų pupyčių“ vokalistė V. Jakutienė nesupranta, kodėl žmonės ją laiko bloga mama

Motinystė ir darbas – suderinami dalykai. Vita Jakutienė (25 m.) tai puikiai įrodė. Grupės „Naujos pupytės“ vokalistė šią savaitę praleido ligoninėje slaugydama sergantį sūnelį Armandą (10 mėn.). Kai V. Jakutienė išbėgdavo nusifilmuoti kurioje nors televizijos laidoje, prie mažylio likdavo budėti tėtis.

Vita Jakutienė teigia, kad ji yra gimusi būti pupyte.
Vita Jakutienė teigia, kad ji yra gimusi būti pupyte.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 30, 2013, 4:28 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:28 AM

Kartais moteris į laidų filmavimus pasiima dukrą Nikoletą (5 m.), tačiau į savo koncertus Vita mergaitės nesiveda. „Naujų pupyčių“ dainų Nikoleta su tėčiu klausosi namuose.

„Mano vyras – pats nuostabiausias. Jei man reikia kur nors išeiti, jis labai noriai prižiūri vaikus. Jeigu man reikia filmuotis ar koncertuoti, niekada neiškyla problemų. Galiu patikinti, mano vaikai yra prižiūrėti“, – sakė V. Jakutienė.

Dainininkė teisinosi esanti gera mama, nors, anot jos, praeiviai ją nulydi piktais žvilgsniais. Vita kategoriškai nepritaria paplitusiai nuomonei, kad moteris turi būti namų šeimininkė. Pasak jos, moteris gali būti ir gera mama, ir puiki darbuotoja arba, šiuo atveju – dainininkė.

Žinia, internautų komentarai kartais gali būti labai skaudūs. Todėl V. Jakutienė stengiasi jų neskaityti. Vis dėlto ne visada įmanoma tai padaryti.

„Žmonės diskutuoja, kokia bloga mama esu. Negaliu suprasti, kodėl jie taip mano. Galbūt todėl, kad šiek tiek gražiau atrodau, filmuojuosi laidose, koncertuoju? Juk galiu būti ir gera mama, ir užsiimti sau patinkančia veikla. Tereikia panorėti. Jei yra noro, viskas pavyksta“, – svarstė V. Jakutienė.

Dainininkės gyvenimo istorija spalvinga. Iki 14 metų V. Jakutienė lankė Lietuvos radijo ir televizijos chorą. Sulaukusi pasiūlymo dirbti modeliu Milane Vita metė chorą ir išvyko į Italiją. Modeliu moteris dirbo iki 20 metų. Per tą laiką ji spėjo padirbėti ne su vienu dizaineriu, mados namais. Didžiausias V. Jakutienės pasiekimas – „Armani“ mados namų kolekcijos pristatymas Japonijoje.

Vita sakė, kad jai buvo pažadėta svaiginanti karjera. Vis dėlto jauna moteris pasirinko šeimą.

Prie grupės „Naujos pupytės“ V. Jakutienė prisijungė dar visai neseniai. Iki tol ji priklausė grupei „Dolce Vita“.

„Aš esu gimusi būti pupyte! Su Oksana ir Skaiste esame pažįstamos dar iš „Olialia“ projekto laikų. Tuomet puikiai sutarėme, bet aš sukūriau šeimą. Pagimdžiau vieną vaikutį, o paskui kitą. Džiaugiuosi, kad likimas mane vėl suvedė su šiomis merginomis. Mes esame tikros draugės“, – apie savo pasirinkimą pakeisti grupę sakė V. Jakutienė.

Ji pripažino, kad nėra tobula, todėl nuolat stengiasi keistis. Šiuo metu Vita lanko vokalo pamokas, planuoja patobulinti savo kūno formas. Solinės karjeros V. Jakutienės planuose kol kas nėra.

„Mėgstu komandinį darbą. Man patinka būti tarp mergaičių, smagu pasitarti, kaip ką padaryti. Tad apie solinę karjerą tikrai negalvoju“, – šypsojosi V. Jakutienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.