„ŠarkA“ merginos šiemet kiaušinius dažys juodai ir baltai

Šį sekmadienį, kai dauguma Lietuvos gyventojų ridens margučius ir švęs Velykas, projekto „ŠarkA“ merginos Ginarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė stos į dar vieną kovą tiesioginiame eteryje. Merginos šiuo metu vadovauja Šachmatiniam chorui, kuris kiekvieną sekmadienį net išrankiausią žiūrovą stebina įspūdingais pasirodymais Tv3 muzikiame projekte „Chorų karai“.

„ŠarkA“ merginos šiemet kiaušinius dažys juodai ir baltai.<br>FotoAlibi.com
„ŠarkA“ merginos šiemet kiaušinius dažys juodai ir baltai.<br>FotoAlibi.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2013, 10:47 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:23 AM

„Šios Velykos bus ypatingos – tai bus juodai baltos Velykos!“- vienbalsiai šaukia visas choras.

„Choristai jau tapo mūsų šeima, todėl kaip ir visi Velykas sutiksime šeimoje!“ – džiaugėsi Gintarė Valaitytė. „Paskutiniu metu mes tikrai su jais praleidžiame daugiau laiko nei su biologiniais giminaičiais“- paantrino Ieva Stasiulevičiūtė.

Šachmatinis choras ir jo žaviosios generolės kviečia visus kartu pasidžiaugti šia pavasario švente. „Siunčiame visiems gerą nuotaiką ir linkime stiprių margučių! O šiais metais mūsų margučiai bus juodi, nes paskutiniu metu daug ir juodai dirbame!“ – juokavo merginos. „Pažadame artimiesiems, kad pirmadieni visi grįšime namo – į Uteną, Juknaičius, Pasvalį, Tauragę, Ukmergę, Plungę, Mažeikius, Šakius, Kauną, į namus, kurie, paskutiniu metu, jau ir pamiršome kaip atrodo“ – pažadėjo „ŠarkA“ Šachmatinio choro generolės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.