Žvaigždžių Velykos: Skaiva per šventes taksų nelepina

Jau penktadienio popietę radijo ir televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė į automobilį susisodino visus keturis savo taksus ir išrūko į pajūrį. Velykas ji visuomet švenčia Klaipėdoje pas tėvus. Tėvų namuose visa šeima dažo kiaušinius.

Skaiva į Klaipėdą pas tėvus vežėsi ir savo augintinius.<br>Asmeninis albumas.
Skaiva į Klaipėdą pas tėvus vežėsi ir savo augintinius.<br>Asmeninis albumas.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

2013-03-31 23:57, atnaujinta 2018-03-09 01:04

„Mėgstu šventes, man labai smagu dažyti kiaušinius. Dažome ir su svogūnų lukštais, ir dažais. Šiemet pabandėme naują būdą – dažėme kiaušinius su šilkiniais kaklaraiščiais“, – pasakojo garsi moteris.

Didžiausias rūpestis prieš Velykas Skaivai buvo rasti šilkinių kaklaraiščių. Moteris apvažiavo ne vieną dėvėtų drabužių parduotuvę, tačiau liko nieko nepešusi. Tuomet radijo eteryje ji pasiguodė, kad liks be šilku margintų margučių, nors labai norėjo išbandyti šį naują būdą.

„Kitą dieną mūsų M-1 administratorė atnešė 4 šilkinius kaklaraiščius! Negana to, viena vyriškų drabužių parduotuvė man atsiuntė naujutėlaitį, gražiai supakuotą šilkinį kaklaraištį. Šį net gaila karpyti – galbūt tėtis jį nešios“, – kalbėjo S.Jasevičiūtė.

Skaivos augintiniams Velykos – tik dar viena kelionė į Klaipėdą ir galimybė gauti daugiau gardėsių nuo šventinio stalo.

„Pernai mano taksai gavo po margutį! Ir kažin ką jie darė? Suvalgė su visais lukštais“, - juokėsi Skaiva.

Per šventes moteris visada puošia savo namus vainikais. Kokiais – priklauso nuo metų laiko ir šventės. Šiemet prieš išvykdama į pajūrį ji duris papuošė vainiku iš sraigių kiautų, į kurio vidų įsodino tris geltonus viščiukus.

Vaikystėje Velykų bobutė Skaivai ir jos seseriai atnešdavo šokoladinių kiaušinių. Dabar rūpestinga ir mėgstanti dukterims staigmenas – Skaivos mama.

„Margučių niekada neridendavome, mums Velykos – skani šeimos ir pavasario šventė. Labai mėgstu kiaušinius, dažnai juos valgau.

Į bažnyčią neiname, esame nepraktikuojantys katalikai. Didyjį penktadienį stengiamės nevalgyti mėsos, atsisakome šėlionių. Mama visada pabrėžia, kad didyjį penktadienį reikia sėdėti ramiai. O mamos juk reikia klausyti“, – sakė Skaiva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.