Policijos chorui vadovavusi V. Genytė: „Iš policijos lengvatų nelaukiu“

„Nesitikėjome, kad iškrisime“, - kitą dieną po nesėkme pasibaigusio televizijos šou „Chorų karai“ kalbėjo Policijos choro chorvedė, dainininkė Vaida Genytė (38 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Apr 9, 2013, 2:33 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:25 PM

Nors vertinimo komisija palankiai įvertino šmaikščiai ir nuotaikingai sekmadienį pasirodžiusį Policijos chorą, žiūrovų verdiktas, grupės „Nerija“ dainą „Dar širdyje ne sutema“ atlikusiam kolektyvui, buvo nepalankus. Policijos choras atsidūrė užribyje.

„Mes dar net nespėjome atsisveikinti, padėkoti vieni kitiems už komandinį darbą. Tai teks padaryti ateityje, žinau, kad ne kartą susitiksime. Jau turime kelis pakvietimus koncertuoti“, - pasakojo V. Genytė.

Šiuo metu Vaidai nėra sunku, tačiau tenka bėgti nuo slogių minčių. Pirmadienį vakare atlikėja Šilutėje dainavo muzikiniame spektaklyje „Paryžiaus katedra“.

„Nors ir esu labai užsiėmusi, man kurį laiką trūks bendravimo, dainavimo, repeticijų su savo choristais. Tikiuosi išliks gražūs prisiminimai ir įspūdžiai.

Šiame projekte atradau daug naujų charakterio savybių. Nemaniau, kad pajėgsiu suvaldyti didelį kolektyvą, kad galiu būti atsakinga už daugelį žmonių, prisiimti krūvas įsipareigojimų.

Anksčiau maniau, kad esu nelabai organizuota, kad neturiu vadybininkės sugebėjimų. Tačiau paaiškėjo, kad moku ir vadovauti, ir pasirūpinti ne tik dainavimo kokybe, bet ir sceniniais drabužiais, ir šukuosenomis. Šiame projekte išmokau valdyti emocijas, kurios lengvai galėjo išsiveržti dėl įtampos ir streso“, - atvirai kalbėjo dainininkė.

V. Genytė džiaugėsi savo atradimu, kad policijos pareigūnai yra labai dainingi ir kūrybingi žmonės.

„Visi choristai labai stengėsi. Po repeticijų niekas neskubėdavo skirstytis, eidavome pasėdėti į kavinę ir pasikalbėti apie gyvenimą. Tai buvo geras ir įdomus laikotarpis“, - sakė Vaida.

Gal dabar Policijos choro generolė tikisi palankesnio policininkų požiūrio jos atžvilgiu? Juk visko gyvenime gali nutikti. Pavyzdžiui, ims ir sustabdys už greičio viršijimą.

V. Genytė tai išgirdusi nusijuokė ir pasakė, kad apie lengvatas negalvojanti, nes nesiruošia nusikalsti. Su policija atlikėja dar neturėjo negatyvios patirties.

Po televizinio maratono, Vaida negalvoja apie atostogas, nes turi pakankamai veiklos. Atostogoms moteris tikisi surasti laiko vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.