Gimtadienį švenčiantis L. Adomaitis pasidovanojo „Mario“ žaidimą

Šiandien 37-ąjį gimtadienį švenčiantis dainininkas ir kompozitorius Linas Adomaitis nemano, kad gimtadieniai yra liūdna šventė. Labiausiai jam įsiminė egzotiškose šalyse sutikti gimtadieniai, o viena iš geriausių dovanų buvo su gimimo diena sutapę albumų išleidimai.

Šiandien 37-ąjį gimtadienį švenčiantis dainininkas ir kompozitorius Linas Adomaitis nemano, kad gimtadieniai yra liūdna šventė.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Šiandien 37-ąjį gimtadienį švenčiantis dainininkas ir kompozitorius Linas Adomaitis nemano, kad gimtadieniai yra liūdna šventė.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Giedrė Balčiūtė

Apr 10, 2013, 1:50 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:10 PM

Dainininkas dar nežino, kaip šiemet švęs savo gimtadienį, tik nujaučia, kad artimieji jam ruošia staigmeną.

Paklausus, ar per gimtadienius jam nebūna liūdna dėl praėjusių metų, pašnekovas sakė nesuprantantis, kaip tokią dieną galima liūdėti.

„Kaip čia liūdėsi, jeigu gauni tą dieną dovanų ir pas tave ateina pasipuošę žmonės? Tik bepročiai gali liūdėti per savo gimtadienį“, - kalbėjo sukaktuvininkas, neslepiantis esantis optimistas, sugebantis viskuo pasidžiaugti.

L. Adomaitis sakė neturintis jokių ypatingų norų dėl dovanų. Jam visos nuoširdžiai padovanotos dovanos tinka.

Vieną dovaną dainininkas pasidovanojo ir pats sau. Praėjusį savaitgalį po koncerto Londone jis nusipirko „Mario“ žaidimą, kurio visus lygius jau baigia pereiti. Jam šis žaidimas buvo savotiškas jaunystės prisiminimas.

L. Adomaičiui labiausiai įsiminė tie jo gimtadieniai, kuriuos sutiko egzotiškuose kraštuose.

„Prieš kelerius metus gimtadienį sutikau Panamoje, vienoje Karibų jūros saloje. Tuo metu saloje buvau beveik vienas. Be manęs, ten dar gyveno senukas ir senelė. Mes labai skaniai išsikepėme ką tik pagautos žuvies. Aš senukui pasakiau, kad šiandien mano gimtadienis, bet jis numojo ranka ir pasakė, kad tai yra nesvarbu. Tai buvo toks gimtadienis, kokio norėjau. Jis man tikrai labai įsiminė“, - pasakojo muzikantas.

Kitas įspūdingiausias L. Adomaičio gimtadienis buvo sutiktas taip pat ne Lietuvoje, o tolimoje Malaizijoje. Tuomet jam sukako 35 metai.

„Tada keliavome ten su žmona. Ten susipažinome su iraniečių šeima, kuri man irgi padarė staigmeną – nuklojo stalus įvairiausiais patiekalais. Kai atvažiavau, buvau išties maloniai nustebęs dėl tokio svetingumo“, - džiaugėsi dainininkas.

Porą kartų L. Adomaičio gimtadieniai sutapo ir su naujų albumų išleidimu. Pastarąjį kartą taip nutiko pernai. Tada albumas „Floating To You“ buvo išleistas ir pristatytas būtent per gimtadienį. Tokia albumo išleidimo data nebuvo planuota tyčia, bet išėjo taip, kad reklaminė kampanija prasidėjo būtent per gimtadienį – balandžio 10-ąją. Atlikėjas juokavo, kad tas po beveik penkerių metų darbo išleistas albumas tapo jam puikia gimtadienio dovana.

„Svarbiausia per gimtadienį jaustis gerai. Gimtadienis širdyje gali būti ir kasdien“, - įsitikinęs L. Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.