Lietuvių kilmės aktorius J. Sudeikis ir O. Wilde paskelbė vestuvių datą

Visame pasaulyje žinomi aktoriai Jasonas Sudeikis (37 m.) ir Olivia Wilde (29 m.) pranešė, kad vestuves atšoks Niujorke kitų metų pavasarį.

Visame pasaulyje žinomi aktoriai Jasonas Sudeikis ir Olivia Wilde pranešė, kad vestuves atšoks Niujorke kitų metų pavasarį.<br>AP
Visame pasaulyje žinomi aktoriai Jasonas Sudeikis ir Olivia Wilde pranešė, kad vestuves atšoks Niujorke kitų metų pavasarį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 12, 2013, 12:12 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:36 AM

Kaip rašo „New York Post“, O. Wilde tėvai nėra itin patenkinti vestuvių data, mat jų šeimoje įprasta susituokti kuo greičiau nuo sužadėtuvių. Apie būsimą santuoką aktoriai paskelbė šių metų sausį.

Erotiškas sužadėtuvių vakarėlis, į kurį O. Wilde pakvietė dvi erotinių šokių šokėjas, įvyko kovą. Tuomet Olivia įsitempė J. Sudeikį į kambarį ir paaiškino jam vakaro taisykles: jis galėjo stebėti šokėjas, bet negalėjo jų liesti.

O. Wilde išgarsėjo suvaidinusi televizijos seriale „Daktaras Hausas“ (House M. D.). Tarp jos kino filmų yra „Tronas. Palikimas“, „Kaubojai ir ateiviai“ (Cowboys & Aliens).

Tuo tarpu J. Sudeikis yra laidos „Saturday Night Live“ žvaigždė, 2011-aisiais vedė MTV kino apdovanojimų ceremoniją ir nusifilmavo tų pačių metų juostoje „Kaip atsikratyti boso?“ (Horrible Bosses).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.