Vėl vieniša G. Gurevičiūtė: „Atradimai po netekčių dažnai būna kur kas malonesni”

Gyvendama su muzikantu, buvusiu Seimo nariu Linu Karaliumi (39 m.) Gintarė Gurevičiūtė (26 m.) vengė viešumo, o dabar juo mėgaujasi. Ji dalyvauja televizijos laidose, ragauja manekenės duonos. „Atradimai po netekčių dažnai būna kur kas malonesni”, – prisipažino vilnietė.

„Dabar dirbu su tėvais. Iki tol kavinės verslą plėtojome su Linu (buvęs Gintarės mylimasis Linas Karalius. – Red.). Bet nutarėme šio verslo atsisakyti – tai kainuoja per daug nervų, sveikatos ir pinigų”, – aiškino iš Marijampolės kilusi G.Gurevičiūtė.<br>J. Stacevičius
„Dabar dirbu su tėvais. Iki tol kavinės verslą plėtojome su Linu (buvęs Gintarės mylimasis Linas Karalius. – Red.). Bet nutarėme šio verslo atsisakyti – tai kainuoja per daug nervų, sveikatos ir pinigų”, – aiškino iš Marijampolės kilusi G.Gurevičiūtė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Lietuvos rytas")

Apr 17, 2013, 11:34 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:51 AM

Gintarė su malonumu pavarto užsienio mados žurnalus. Ją ypač domina aukštoji mada.

„Nuo mažų dienų svajojau tapti dizainere. Vaikystėje mėgdavau apsikarstyti nėriniais ir kaspinėliais. Baigusi mokyklą pasirinkau kostiumo dizaino specialybę.

Noras būti dizainere vėliau išnyko, tačiau mada kaip meno forma man svarbi. Nuo mažumės esu pamaiva, mėgstu puoštis, atrodyti savitai”, – pasakojo G.Gurevičiūtė.

Gavusi pasiūlymą nusifotografuoti „InŽi” mados namams ir tapti rūmų dama, Gintarė ilgai nesvarstė. Ją žavėjo fotomenininko Lino Dambrausko darbai.

„Damos įvaizdis man nesvetimas, jau teko tokia būti per dizainerių fotosesijas. Jis man jau buvo sukurtas ir laidoje „Šlovė ir turtai”, kurią vedžiau. Šįkart įsikūnydama į rūmų damą stengiausi pasijusti kaip rūmų gyventoja ir tai atskleisti fotosesijoje”, – aiškino G.Gurevičiūtė.

Didžiausias išbandymas Gintarei buvo apie 200 kilometrų atstumas nuo Vilniaus iki Rundalės miestelio Latvijoje. Vairuoti nemėgstanti vilnietė šįkart įveikė kone didžiausią atstumą, kokį yra važiavusi automobiliu viena.

„Man vairavimas – būtinybė, o ne malonumas. Jei važiuoju toli, stengiuosi pasikviesti dar ką nors, kas vairuoja. Mano galvoje nuolat sukasi daug minčių, negaliu tinkamai susikaupti prie vairo.

Jau nuo 60-ojo kilometro pradėjau skaičiuoti stulpelius, ant kurių rašomi kilometrai. Kelionė buvo be galo sunki!” – tikino pašnekovė.

Gintarei patinka fotografuotis, sukurti personažą, išreikšti nuotaiką.

Anksčiau ji prieš fotoobjektyvą susikaustydavo, o dabar jaučiasi labiau atsipalaidavusi.

„Nelaikau savęs modeliu. Fotografuojuosi dažnai, tačiau iš to duonos nevalgau. Kita vertus, ir nenorėčiau būti profesionalus modelis. Džiaugiuosi tuo, kuo esu dabar”, – sakė Gintarė.

Gintarė nebijo naujovių ir niekada negalvoja, kad ko nors nesugebės, nestovi vietoje.

Televizijoje nebedirbanti vilnietė tikisi į eterį grįžti rudenį, galbūt – ir vasarai. Tačiau be darbo ji nesėdi – verslus tėtis dukterį įtraukė į ekologiškos kaimo turizmo sodybos statybą.

„Dabar dirbu su tėvais. Iki tol kavinės verslą plėtojome su Linu (buvęs Gintarės mylimasis Linas Karalius. – Red.). Bet nutarėme šio verslo atsisakyti – tai kainuoja per daug nervų, sveikatos ir pinigų”, – aiškino iš Marijampolės kilusi G.Gurevičiūtė.

Plačiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.