D. Baumila, L. Karalius ir D. Matijošaitis – aistringi lenktynių gerbėjai

Retas kuris vyras gali atsispirti sportiniams automobiliams. Šią silpnybę jaučia ir daugelis pramogų pasaulio atstovų. Trečiadienio vakarą būrys jų susirinko pirmieji išbandyti lenktynes imituojantį profesionalų lenktynių simuliatorių.

Pramogų pasaulio atstovai išbandė lenktynių simuliatorių.<br>J. Stacevičius
Pramogų pasaulio atstovai išbandė lenktynių simuliatorių.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 12:31 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:51 AM

Išbandyti šią naujovę nusprendė ir atlikėjas Donatas Baumila. Pastaruoju metu vis su kita kompanione vakarėliuose pasirodantis dainininkas šįkart atvyko su kolega, grupės „Kastaneda“ atlikėju Luku Pačkausku. Ne nuostabu, kad renginyje dominavo vyriškos gretos, tačiau šokėjas Tadas Rimgaila pamėginti simuliatoriaus atsivedė ir mylimąją. Tuo tarpu neseniai apie skyrybas su Gintare Gurevičiūte prasitaręs Linas Karalius-Ezopas šįkart atvyko vienas. Jo rankose laikytas šalmas išdavė, kad vyras mėgsta adrenaliną – jis atvyko motociklu.

Renginyje taip pat pasirodė ir tragiškai mirusios Irenos Matijošaitienės sūnus Dainius. Ekstremalius pojūčius mėgstantis vyras daugelį nustebino gerais vairavimo įgūdžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.