Su mergina Tenerifėje ilsėjęsis ir vietos lietuviams koncertavęs M. Kavaliauskas sudomino užsieniečius

Buvęs muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyvis Martynas Kavaliauskas beveik dešimt dienų praleido Tenerifėje. Kartu su mergina Rusne vaikinas ne tik apžiūrinėjo salą, sutiko joje Velykas, bet ir vietos lietuviams surengė gyvo garso koncertą vandenyno pakrantėje.

M. Kavaliauskas Tenerifėje.<br>Asmeninis archyvas
M. Kavaliauskas Tenerifėje.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 18, 2013, 12:30 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:14 AM

Martynas ir Rusnė apsistojo pietinėje salos dalyje. Per daugiau nei savaitę praleistą Kanarų salyne lietuviai spėjo daug ką pamatyti. Žymiausius vandens ir zoologijos parkus, gražiausius miestelius ir romantiškiausius gamtos kampelius.

„Atvykus į salą po šaltos lietuviško žiemos čia mums buvo itin gera. Aplink vien žaluma, palmės, vandenynas, kalnai. Krantus skalavo didžiulės bangos. Maistas nuostabus. Nesistebiu, kodėl lietuviai ten mėgsta važiuoti ilsėtis“, - kalbėjo atlikėjas.

Viešėdami Tenerifėje M. Kavaliauskas su mylimąja atšventė ir Velykas. „Šventę paminėjome kaip tikri lietuviai. Vežėmės kiaušiniams marginti skirtų dažų, todėl ant šventinio stalo buvo ir margučių“, - pasakojo Martynas.

Bene labiausiai per viešnagę dainininkui įsiminė jo paties surengtas gyvo garso koncertas vietos lietuviams. Į šalia vandenyno esantį barą susirinko daugiau nei penkiasdešimt tautiečių, nuolat gyvenančių Tenerifėje.

Pasiklausyti M. Kavaliausko atliekamų dainų rinkosi ir užsieniečiai – britai, vokiečiai ir olandai. Visi jie negailėjo aplodismentų jaunam atlikėjui. Daugelį kūrinių Martynas atliko lietuvių kalba. Vaikinas vylėsi, kad tautiečiai prisimins savo gimtąją šalį ir kada nors sugrįš į ją gyventi.

„Nuolat saloje gyvenantiems lietuviams vis nepavykdavo susiorganizuoti susibūrimo. Mano atvykimas į salą jiems tapo proga susirinkti į vieną vietą, pasiklausyti mano atliekamų dainų ir pabendrauti tarpusavyje. Po koncerto visi rinkomės į Playa de las Americas esantį „Papagayo“ naktinį klubą. Bendravome, pasakojome vieni kitiems apie savo veiklas, gyvenimą čia ir Lietuvoje“, - portalui lrytas.lt sakė M. Kavaliauskas. Atlikėjas pasakojo, kad Tenerifės saloje gyvenantys lietuviai daugiausia dirba turizmo srityje, o vienas jo muzikos gerbėjas iš Olandijos jam ir jo merginai padovanojo pasiplaukiojimą vandens motociklu.

Martynas prasitarė – po koncerto vandenyno pakrantėje jis sulaukė keleto pasiūlymų surengti koncertus ir kitose salos vietose, tačiau buvo likę vos viena diena iki jo sugrįžimo į Lietuvą, todėl nebūtų spėjęs aptarti ir suderinti visų koncertui reikalingų detalių. „Nieko, bus proga sugrįžti dar kartą“, - nusišypsojo atlikėjas.

Kalbėdamas apie savo gyvenimą po muzikinio projekto „X Faktorius“ merginų numylėtinis M. Kavaliauskas džiaugėsi, kad asmeniniame gyvenime ramybė – su drauge Rusne sutaria puikiai, daug laiko praleidžia kartu ir siekia bendro tikslo.

Vaikino karjera taip pat įsibėgėjo. Koncertų vis daugėja, todėl poilsiui turėjo vos devynias dienas. „Intensyviai ruošiuosi išleisti naują kūrinį. Daug dirbu, stengiuosi, todėl netrukus mano kūrybos gerbėjai jį turėtų išgirsti“, - pasidžiaugė M. Kavaliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.