25 metų V. Jakutienė veido odą lygina botulino injekcijomis

„Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė (25 m.) nuolat investuoja į savo išvaizdą. Naujausias savo išvaizdos tobulinimas – botulino toksino injekcijos.

25 metų V. Jakutienė veido odą lygina botulino injekcijomis.
25 metų V. Jakutienė veido odą lygina botulino injekcijomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-19 21:11, atnaujinta 2018-03-08 00:11

„Manau, kad svarbiausia moters puošmena – graži ir lygi oda. Šukuosena, papuošalai, madingi rūbai – tai antraeiliai dalykai. Todėl visada stengiuosi puoselėti savo odą. Šiuo metu gyvenu labai aktyviai: turiu šeimą, esu dviejų vaikučių mama, be to esu grupės „Naujos pupytės“ narė. Mes su grupe daug filmuojamės, fotografuojamės, nuolat koncertuojame, dalyvaujame įvairiuose renginiuose. Nuolatinis nuovargis, naktiniai renginiai ir miego trūkumas neigiamai veikia mano odą. Mano kaktoje išryškėjo raukšlelės, kurių nebepavyko užmaskuoti kosmetikos pagalba. O juk aš esu viešas žmogus ir visada turiu atrodyti nepriekaištingai“, – sakė V. Jakutienė.

Botulino toksino injekcijos – visame pasaulyje plačiai naudojamas būdas greitai ir efektyviai pašalinti veido raukšleles. Užsienyje įvairios grožio injekcijos – įprastas reiškinys, nes moterys ir vyrai stengiasi kuo anksčiau užkirsti kelią senėjimo procesui.

„Mano procedūra truko trumpai, ji nebuvo labai skausminga. Šiuo metu mano kakta atrodo tobulai – lygi, joje neliko nuotaiką gadinusių raukšlelių. Išties puiku, kad šiuolaikinės priemonės leidžia moterims atitolinti senėjimo procesus ir ilgai išlikti gražioms ir jaunoms“, – džiaugėsi Vita.

Kiek anksčiau, balandžio 9 dieną, V. Jakutienei ir Skaistei Steikūnaitei buvo atliktos lazerinės lipolizės operacijos. Vitai buvo pašalinti riebalai nuo šonų, o Skaistei – nuo šonų ir nuo kojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.