Prieš mirtį V. Šapranauskas išsiskyrė su I. Stasiulevičiūte?

Viešojoje erdvėje ir aktoriaus Vytauto Šapranausko (54 m.) bičiulių būryje sukasi spėlionės, kodėl talentingas ir daugelio mylimas aktorius pasitraukė iš gyvenimo. Anapilin išėjusio aktoriaus gedi ne tik jo kolegos, bičiuliai, sūnus ir dukra, bet ir grupės „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė (24 m.) – su šia moterimi V. Šapranauskas ne vienerius metus dalinosi bendra buitimi.

Portalo lrytas.lt žiniomis, kurį laiką prieš V. Šapranausko mirtį pora daug pykosi. Kalbama, kad prieš kelias savaites pora išsiskyrė, nes I. Stasiulevičiūtė ir V. Šapranauskas nesutarė dėl pastarojo gyvenimo būdo.<br>T. Bauras
Portalo lrytas.lt žiniomis, kurį laiką prieš V. Šapranausko mirtį pora daug pykosi. Kalbama, kad prieš kelias savaites pora išsiskyrė, nes I. Stasiulevičiūtė ir V. Šapranauskas nesutarė dėl pastarojo gyvenimo būdo.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2013, 7:17 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:20 AM

Apie asmeninį gyvenimą tiek V. Šapranauskas, tiek I. Stasiulevičiūtė daug nekalbėdavo. Pora žiniasklaidai mieliau pasakodavo apie savo sceninę veiklą, nei apie savo santykius.

Portalo lrytas.lt žiniomis, kurį laiką prieš V. Šapranausko mirtį pora daug pykosi. Kalbama, kad prieš kelias savaites pora išsiskyrė, nes I. Stasiulevičiūtė ir V. Šapranauskas nesutarė dėl pastarojo gyvenimo būdo. Bent jau taip portalui lrytas.lt tvirtino poros draugai.

I. Stasiulevičiūtė ir V. Šapranauskas kartu nebegyveno. Aktorius po kelių dienų paieškų rastas negyvas savo buto vonioje sostinės Simono Konarskio gatvėje. Kaip jau rašė portalas lrytas.lt, mirusį aktorių rado jo sūnus Gytis.

Nors V. Šapranauskas su I. Stasiulevičiūte gyveno ne vienerius metus, aktorius tik praėjusių metų rugsėjo mėnesį išsiskyrė su buvusia žmona Daiva. Su Daiva jie susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Gyčio ir dukros Judrės.

Aštuonerius metus V. Šapranauskas gyveno su aktore Rimante Valiukaite.

V. Šapranauskui penktadienį - balandžio 19 dieną - būtų suėję 55 metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.