25-ąjį gimtadienį švenčiančiai J. Arlauskaitei-Jazzu bičiuliai linki pačių asmeniškiausių dalykų

Prisiskambinti Justei Arlauskaitei-Jazzu antradienį – sudėtinga. 25-ąjį gimtadienį švenčiančios merginos telefonas nuolat užimtas, ji vos spėja priiminėti nuo pat ryto užgriuvusius draugų ir kolegų sveikinimus. Galiausiai linksmu balsu atsiliepusi atlikėja tarė: „Taip, šiandien esu dėmesio centre. Šiandien mano šventė.“

Pati sau dainininkė linkėjo sėkmingai kilti karjeros laiptais.<br>J. Stacevčius
Pati sau dainininkė linkėjo sėkmingai kilti karjeros laiptais.<br>J. Stacevčius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Apr 23, 2013, 11:25 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:07 PM

Mažąjį jubiliejų mininti mergina tikino gimtadienių per daug nesureikšminanti, tačiau neminėti jo irgi neketinanti. Pasak jos, geriausia vieta tokiai šventei – jos mėgstama sodyba, į kurią ji išvyko dar pirmadienį vakare. „Atvyks keletas draugų, pasibūsime. Šiemet mane aplankė filosofinių apmąstymų nuotaika. Nesinori šėlioti, norisi pabūti su tikrais ir artimais žmonėmis, norisi ramybės“, – šypsodamasi pasakojo Justė.

Jau kitą dieną dainininkės laukia skrydis į Stokholmą, ji išvyksta dirbti. Galbūt todėl atlikėja neketina per daug užsišvęsti. Į savo gimtadienio šventę Justė pasikvietė apie dešimt geriausių draugų. „Užsidegsime daug žvakių, aš ką nors pagrosiu pianinu. Bus jauku ir romantiška“, – sakė ji.

Kitame ragelio gale nuolat girdėjosi, kaip dainininkei kažkas kartais sufleruoja, ką sakyti. „Čia Gytis Ivanauskas. Jis man sako, kad sakyčiau, jog jaučiuosi sena, – juokėsi ji. – Jis gal ir jaučiasi, tačiau aš – nelabai. Jaučiuosi tiesiog laiminga.“

Jazzu sakė, kad šiemet kaip niekad anksčiau susilaukė itin daug su asmeninio gyvenimo sferomis susijusių sveikinimų. Dauguma jų susiję su darbu, kūryba, muzika, tačiau ne ką mažiau svarbią vietą užėmė ir meilės tema. „Visi kaip susitarę linkėjo dėl nieko nesukti galvos, pamiršti visas problemas, džiaugtis gyvenimu ir smagiai atšvęsti 25-metį“, – juokėsi Justė.

Jos teigimu, tarp įsimintiniausių palinkėjimų buvo tokių, kurie ragina mažiau save dalinti kitiems, daugiau laiko skirti sau, būti didesnei egoistei, pagaliau išleisti solinį albumą, išlikti savimi, mokėti ne tik duoti, tačiau ir pasiimti. „Tai – gana abstraktūs palinkėjimai. Tačiau žmonės, kurie mane artimai pažįsta, žino mano gyvenimo kontekstą, ir supranta, kokiose situacijose tai gali būti pritaikyta. Turiu apie ką pagalvoti“, – teigė pašnekovė.

Pati sau dainininkė linkėjo sėkmingai kilti karjeros laiptais. Pasak jos, tai – svarbiausias dalykas, o visa kita lai dėliojasi savaime. „Labiausiai noriu nesijausti pavargusi. Taip pat – užbaigti įrašus Švedijoje, su Leonu Somovu išleisti albumą, turėti daug koncertų ir kad žmonės, kuriuos myliu, būtų sveiki“, – savo lūkesčiais ir mažomis svajonėmis dalijosi Justė.

Dovanų kol kas ji sakė dar negavusi. Tačiau per daug nieko ir nesitikinti. „Nemėgstu staigmenų. Jos mane gąsdina“, – sakė ji. Nepaisant to, dainininkė tikino, kad jų išvengti jai nepavyksta. Kaip pati sakė, kai jau esi apsuptas draugų su lakia fantazija, nuo siurprizų pabėgti sunku.

„Man patinka dovanos su mintimi ir tokios, kurios mane sieja su tam tikru žmogumi. Pernai įspūdingiausia dovana buvo padovanoti trys ar keturi šimtai hiacintų“, – prisiminė ji. Hiacintai – mėgstamiausios Justės gėlės, todėl nenuostabu, kad ši didelė puokštė jai įsiminė ilgam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.