„Tom Ford“ vakaras Lietuvoje: karūnos, smokingai ir plieno žirgai jau parengti

Balandžio 25 d. Vilniaus viešbutyje „Kempinski Cathedral Square“ pirmą kartą Lietuvoje įvyks vieno garsiausio pasaulyje amerikiečių dizainerio Tomo Fordo oficialus ir išskirtinis renginys, kurio metu bus galima išvysti kūrėjo ekskliuzyvinių kvepalų kolekciją. Novatoriško dizaino ir tik Tomui Fordui būdingos stilistikos, subtilia prabanga dvelkiantys kvietimai įteikti kiekvienam svečiui asmeniškai.

Pranašaujama, kad Niujorko stiliumi rengiamas vakaras bus vienas gražiausių, prabangiausių ir madingiausių šiais metais.<br>Organizatorių nuotr.
Pranašaujama, kad Niujorko stiliumi rengiamas vakaras bus vienas gražiausių, prabangiausių ir madingiausių šiais metais.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2013, 4:20 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:15 PM

Renginio vieta jau puošiama gėlėmis, tiesiami juodi kilimai, erdvėse sklinda paslaptingas kvepalų aromatas.

Jau vien tik renginio sumanytojo Manto Petruškevičiaus vardas priverčia visus pasitempti – stilingiausios Lietuvos moterys apgalvojo menkiausias išvaizdos detales, vyrų kostiumai bei smokingai it nulieti laukia savo valandos.

Svečius prie viešbučio pasitiks užburiantis naujausio automobilio „Maserati Quattroporte“, kuris jau iš vakaro bus pristatytas išrankiajam Lietuvos klientui, garsas. Žemo tembro Neptūno ženklu puoštas inžinierių stebuklas itin tinka šiam vakarui – jis primena smokingą vilkintį džentelmeną su paslėptais eiklaus žirgo raumenimis.

Elegantišką ir prabangią atmosferą kurs mėgstamiausios dizainerio gėlės – apie tūkstantį baltų orchidėjų žiedų.

Pranašaujama, kad Niujorko stiliumi rengiamas vakaras bus vienas gražiausių, prabangiausių ir madingiausių šiais metais.

Keletas faktų apie Tomą Fordą:

Iš Teksaso kilęs amerikietis XX amžiaus devintajame dešimtmetyje prestižinėje Niujorko mados mokykloje „Parsons“ studijavo interjero architektūrą. Visgi jis nusprendė vykti į Paryžių – ten pusantrų metų dirbo „Chloe“ mados namuose viešųjų ryšių skyriuje. Nors pareigos nebuvo susijusios nei su kūryba, nei su mada, Tomą Fordą įkvėpė pats miestas. Grįžęs į Niujorką savo studijų pakraipą pakeitė į mados ir galutinai apsisprendė kurti drabužius.

Talentingas kūrėjas visada norėjo niekam nepriklausyti, atsiduoti savo kūrybai.

“Noriu kurti taip kaip Chanel ar Armani”, – štai taip kartą drąsiai tarė Tomas Fordas. Tomas Fordas ir jo ilgametis partneris žurnalistas Richardas Buckley 2012 metų rugsėjo 23 dieną susilaukė sūnaus Alexanderio Johno Buckley Fordo.

Dizaineris gyvena abiejose Atlanto vandenyno pusėse. Savo pasirinkimą aiškina taip: Londone yra pagrindinė studija, jis dievina miesto multikultūriškumą, gilias mados tradicijas bei istoriją. Italija su „Gucci“, Prancūzija su „Yves Saint Laurent“ bei JAV su „Parsons“ dizaino mokykla jam reiškia karjeros raidą bei praeitį, o Londonas – neatrastas galimybes.

2009 metais pasirodęs Tomo Fordo režisuotas filmas „Vienišas vyras“ („A Single Man“) laikomas kinematografijos šedevru. Estetai teigė galintys dėl šio filmo numirti.

Dizainerio favoritės – modeliai Liya Kebede, Joan Smalls, Liu Wen, Fei Fei Sun, Cora Emmanuel, Jourdan Dunn ir lietuvė Edita Vilkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.