K. Kaikarienė: „Plastines operacijas besidarančios jaunos scenos žvaigždės – blogas pavyzdys jaunimui“

Renginių organizatorė Kristina Kaikarienė (47 m.) ne kartą pripažino, kad jos vyras, plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris grožio injekcijomis paslepia jos veido raukšles. Tačiau moteriai nesuprantama, kaip vos dvidešimt penkerių metų sulaukusios merginos be rimtos priežasties savo veidą ir kūną dailina plastinėmis operacijomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-04-25 16:35, atnaujinta 2018-03-07 17:56

K. Kaikarienė įsitikinusi – plastikos chirurgai yra medikai, todėl, kaip ir kiti jų kolegos, padeda žmonėms, kurie turi sveikatos problemų. Šios srities gydytojai rūpinasi po sužalojimų ar įgimtų defektų turinčiais žmonėmis.

Moteris nepateisina nei tokių medikų, nei jų garsių pacienčių, kurios dėl reklamos pasiryžusios padaryti bet ką – net ir būdamos vos dvidešimt kelerių metų susileisti botulino toksino injekcijas.

„Nepritariu tam, ką daro jaunos šalies atlikėjos. Kam visai tai? Tik dėl reklamos. Plastines operacijas besidarančios jaunos scenos žvaigždės – blogas pavyzdys jaunimui. Dabar kiekvienai jaunai merginai atrodys, kad reikia būtinai eiti pas plastikos chirurgus ir susileisti botulino toksino ar hialurono rūgšties injekcijas, kad taptų gražesnės“, - portalui lrytas.lt sakė K. Kaikarienė.

Žinoma renginių organizatorė stebuklu nevadina ir lazerinės lipolizės operacijos. Netiesa, kad iškart po jos moterys gali džiaugtis gerokai sumažėjusiomis kūno apimtis.

„Turi praeiti ne viena savaitė, kol rezultatas pradeda matytis. Dabar atrodo, kad į burną galime kimšti viską, kas papuola. Nesimaitinkime sveikai, tegu mūsų vaikai valgo traškučius, picas, o jeigu papilnės, nueis pas plastikos chirurgą ir nusisiurbs riebalų perteklių. Taip mąstyti negalima“, - kalbėjo kaunietė.

K. Kaikarienė sako, kad kiekvienas iš mūsų nori sustabdyti bėgančius metus, veido raukšles bent kuriam laikui paslėpti nuo aplinkinių žvilgsnių. „Tačiau viską išduoda mūsų akys. Kad ir koks veidas lygus bebūtų, akys pasako, kad esame nebe pačiame jaunystės žydėjime“, - nusišypsojo Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.