Tituluota gražuolė A. Jasaitė-Paulauskas tiki vidinio grožio galia

„Su Ramūnu susipažinome, kai jis buvo grįžęs atostogų į Lietuvą. Šventėme Šiaulių universiteto kapelos „Saulė” naujo disko pristatymą. Abu šokome šiame kolektyve, tik skirtingu laiku. Mus suvedė pats likimas”, – pasakojo Aušra.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Lietuvos rytas")

Apr 25, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:27 PM

Beveik prieš šešerius metus Aušra anapus Atlanto išvyko paskui savo būsimą vyrą Ramūną, su kuriuo susipažino Šiauliuose.

„Su Ramūnu susipažinome, kai jis buvo grįžęs atostogų į Lietuvą. Šventėme Šiaulių universiteto kapelos „Saulė” naujo disko pristatymą. Abu šokome šiame kolektyve, tik skirtingu laiku. Mus suvedė pats likimas”, – pasakojo Aušra.

Čikagoje moteris nepamiršo savo pomėgio – šoka liaudiškų šokių grupėje „Laumė”, vaidina teatro sambūryje „Žaltvykslė”, dainuoja ir pati moko dainavimo vaikus.

Be to, savo ir kolegės Vaidos Indriliūnas šokių bei muzikos studijoje „Amber Music and Dance” kuria ir rodo muzikines pasakas.

„Su vyru vedame vaikų gimtadienius, rodome lėlių pasakas lietuvių bendruomenei. Man patinka ten gyventi, nes moku susikurti mielą aplinką”, – pasakojo A.Jasaitė-Paulauskas.

Čikagą ji laiko puikia vieta auginti vaikus. Čia mažiesiems yra daug veiklos, būrelių.

„Čikagoje viskas nuostabu, kaip ir Lietuvoje. Visada sakau, kad mano gimtinė – Lietuva, o namai – ten, kur gyvenu. Kiekvieną vasarą vykstame į gimtinę pasisvečiuoti.

Jeigu vyksta kokie nors festivaliai ar šventės, stengiamės juose dalyvauti. Štai prieš trejus metus dalyvavome šokių šventėje. Buvo labai smagu!” – prisimena pašnekovė.

Pirmą kartą Čikagoje surengtas grožio konkursas „Misis lietuvė Čikagoje” – ne pirmas Aušros gyvenime. Scenoje ji jaučiasi puikiai nuo mažų dienų.

Ji buvo išrinkta šauniausia moksleive savo mokykloje, o vėliau – ir Šiaulių rajone. Po to Aušra džiaugėsi šauniausios Šiaulių universiteto ir Lietuvos studentės titulais. O Čikagos teatrų festivalyje ji tapo geriausia aktore.

Dalyvauti konkurse „Misis lietuvė Čikagoje” A.Jasaitę-Paulauskas skatino vyras Ramūnas. Jis žmonai priminė jos talentus ir tikino, kad tai – dar vienas laiptelis, ant kurio ji galėtų užlipti.

„Ar tikėjausi laimėti? Manau, visos konkurso dalyvės širdies kertelėje tikėjosi pergalės. Tikėjausi ir aš, tad stengiausi pasirodyti puikiai. Jei ką nors darau, noriu padaryti užtikrintai ir iki galo”, – kalbėjo čikagietė.

Ji labai jaudinosi iki renginio, tačiau užlipusi į sceną ir pamačiusi gausybę žiūrovų jaudulį pamiršo. Scenoje Aušra nė minutei neleido sau atsipalaiduoti, buvo pasitempusi ir pasitikėjo savimi.

Aušra paskelbta ne tik konkurso „Misis lietuvė Čikagoje” laimėtoja, bet pelnė ir žiūrovų simpatijas – tapo „Misis publika”.

„Šie titulai – aukščiausias įvertinimas to, kas aš esu ir ką bei kaip darau. Man ne tas pat, kaip atrodau scenoje, o būdama joje stengiuosi viską padaryti kiek įmanoma geriau.

Kai baigėsi konkursas ir grįžau į namus, užmigau kūdikio miegu”, – įspūdžiais dalijosi Aušra.

Konkursą jai vis dar primena daugybė namuose žydinčių puokščių, titulų juostos, karūna ir vyro komplimentai.

„Ramūnas mano laimėjimu džiaugiasi net labiau nei aš pati”, – šypsojosi „Misis lietuvė Čikagoje”.

Aušra įsitikinusi, kad laimėti konkursą jai padėjo ne tik išorinis grožis, bet ir vidinės savybės, moteriškumas. Jai pačiai gražios tos moterys, kurios yra kūrybingos, elegantiškos, nebijo teisingos kritikos ir moka būti savimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.