21-ąjį gimtadienį švenčianti M. Kvietkutė-Šedžiuvienė patirties semiasi iš vyresnių scenos kolegių

Šiais metais, kaip ir pernai, grupės „Pop Ladies“ atlikėją Moniką Kvietkutę-Šedžiuvienę (21 m.) pirmasis pasveikino jos vyras, verslininkas Andrius Šedžius (36 m.). Ankstų balandžio 25-osios rytą Monika atsibudo nuo kambaryje tvyrojusio sodraus gėlių aromato.

„Pusę septynių ryto jau gavau dovanų – rožių puokštę. Negaliu pasakyti, kad šios gėlės yra mano mėgstamiausios. Bet kokia gėlė savaip miela ir graži. Žinote, Kvietkutei visi „kvietkai“ labai patinka“, - nusijuokė jubiliatė.<br>Asmeninis archyvas
„Pusę septynių ryto jau gavau dovanų – rožių puokštę. Negaliu pasakyti, kad šios gėlės yra mano mėgstamiausios. Bet kokia gėlė savaip miela ir graži. Žinote, Kvietkutei visi „kvietkai“ labai patinka“, - nusijuokė jubiliatė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 26, 2013, 11:23 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:07 PM

Vos pramerkusi akis M. Kvietkutė-Šedžiuvienė išvydo ant pagalvės padėtą didelę raudonų rožių puokštę. Verslininkas žmoną nutarė pasveikinti iškart, kai tik ji atsibus.

„Pusę septynių ryto jau gavau dovanų – rožių puokštę. Negaliu pasakyti, kad šios gėlės yra mano mėgstamiausios. Bet kokia gėlė savaip miela ir graži. Žinote, Kvietkutei visi „kvietkai“ labai patinka“, - nusijuokė jubiliatė.

Šį vakarą šiaulietė praleis savo ir Andriaus namuose Vilniuje. Merginos sostinėje laukia keli filmavimai, o vakare jos pasveikinti ateis draugės. Kaip Monika tikino, su bičiulėmis didelės puotos nekels, ramiai pasėdės namuose ir paminės savo 21-ąjį gimtadienį.

M. Kvietkutės-Šedžiuvienės draugai sako, kad ji - ne pagal metus subrendusi. Pati mergina sako, kad iš tiesų širdyje jaučiasi vyresnė, nei rodo gimimo data pase. Nepaisant to, Monika randa kalbą tiek su savo bendraamžiais, tiek su gerokai už ją vyresniais žmonėmis.

„Neslėpsiu, man maloniau bendrauti su vyresniais žmonėmis. Galiu iš jų pasimokyti ir gauti daug naudingos gyvenimiškos patirties. Ko mane išmokė mano scenos kolegės Natalija Bunkė ir Oksana Pikul?

Patikėkite, labai daug. Ir vis dar moko. Pirmiausia, jos įkvepia man drąsos, pasitikėjimo savimi. Šios moterys yra pavyzdys kiekvienai damai, kaip reikia nepakartojamai atrodyti. Dabar net sunku ir įvardinti, kiek daug pamokų gaunu iš savo scenos kolegių“, - portalui lrytas.lt sakė Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.