M. Šedžiuvienė: „Modelio darbas manęs nedomina“

Grupės „Pop Ladies“ narė, prieš kelias dienas 21–ąjį savo gimtadienį atšventusi Monika Šedžiuvienė sekmadienio naktį, Klaipėdoje, „Port night club by BarBar'a“ klube, tapo pagrindiniu „Oxy Bizarre“ naktyje vykusios dizainerės Linos Andriukonytės kolekcijos modeliu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2013, 12:58 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:19 PM

Kokį drabužį dėvės atlikėja apsisprendė tik paskutinę akimirką. Ji rinksi iš keturių labiausiai tikusių variantų. M. Šedžiuvienė teigė, jog pastarąjį mėnesį ant podiumo jai teko lipti keletą kartų, tačiau apie profesionalaus modelio karjerą moteris tvirtino negalvojanti.

„Kartais išeiti į sceną pristatant ne dainas, o drabužius smagu, bet mano svajonė kita ir ji jau išsipildė“, - sakė apie muzikinę karjerą ne vienerius metus galvojusi M. Šedžiuvienė.

To, kas vyko, neįmanoma apibūdinti ne tik keliais žodžiais, bet ir keliais sakiniais - svaigus seksualumas, intriguojanti atmosfera, madingi kvapai, neįtikėtinos šukuosenos, Lietuvoje dar nematyta drabužių kolekcija, ekstravagantiški makiažai. Visa tai ir dar daugiau publika išvydo sekmadienio naktį Klaipėdos naktiniame klube „Port night club by BarBar'a“.

Maždaug prieš metus į Lietuvą grįžusi ir naują kolekciją pristatyti besirengianti L. Andriukonytė klubo lankytojams leido pasigardžiuoti kolekcija tiesiai iš Londono mados savaitės. Mados renginyje buvo pristatyta „University of East London“ baigusios dizainerės darbai, sulaukę itin palankaus kritikų įvertinimo.

Šilkas, oda, šifonas ir kitos tarpusavyje sunkiai derinamos medžiagos yra būdingos mano konceptualiai kolekcijai. Ilgą laiką domiuosi Japonija, kovos menais, geišomis ir samurajais. Tai buvo mano kūrybos šaltinis“, - sakė L. Andriukonytė, turinti kūrybinį Lyaandra slapyvardį

Tai buvo tarsi šou, kurio tikslas parodyti, jog atėję į vakarėlį galime atrodyti ne įprastai, o pribloškiančiai“, - sakė, vienas iš vakarėlio sumanytojų - ženklo „Oxy“ įkūrėjas Driule XL.

„Klube reikia atrodyti nenuobodžiai, o originaliai. Reikia nebijoti eksperimentuoti ir mes parodėme kaip tai geriausiai padaryti“, - patikino renginio sumanytojas.

Kičinė prabanga ir išgalvota kasdienybė, šokio chaosas, mada ir keistas seksualumas – visa tai vieną iš savaitgalio naktų užvaldė Klaipėdą.

Domitės Lietuvos ir užsienio pramogų pasauliu? Nepraleiskite įdomiausių naujienų, kasdien sekite jas ir socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.