A. Pilvelytė parodė puikius lanko sukimo ant kaklo įgūdžius

Tik 10 proc. Lietuvos moterų sugeba išlaikyti pastovų gyvenimo ritmą visus metus. To pasekmės – papildomi kilogramai. Geriausias būdas juos ištirpdyti – sportas. Trečiadienį vilnietės sudalyvavo pirmojoje lankų treniruotėje Lietuvoje. Tokios treniruotės ypač populiarios už Atlanto.

Treniruotės su lankais akimirka.<br>D. Umbrasas
Treniruotės su lankais akimirka.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Apr 30, 2013, 6:06 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:51 AM

Apie įvairiapusę lankų sukimo naudą papasakojo vyriausioji treniruočių trenerė Justina Gerdauskaitė. Tačiau labiausiai sportuoti su lanku moterys mėgsta dėl galimybės patobulinti taliją.

Savo jėgas treniruotėje išbandė ir žinomos moterys. Tarp jų buvo atlikėja Aistė Pilvelytė. Nors dainininkei ne itin puikiai sekėsi sukti lanką ant liemens, ji pademonstravo puikius lanko sukimo ant kaklo įgūdžius.

„Aš tik ant kaklo moku sukti lanką. Tikiuosi, mano kaklas nesuplonės“, – kvatojosi Aistė.

Lankų sukimo pamokų reikėjo ne tik jai. Pradėjus vaikščioti, sukant lanką, po salę pradėjo aidėti krintantys ant žemės lankai. Galiausiai grupės „4 Roses“ narė Dileta Meškaitė nusprendė nebekovoti su jai nelabai paklūstančiu lanku ir pradėjo šokti.

„Norėjote visos treniruotės? Prašau!“ – pasijuokė trenerė iš prie lankų sukniubusių Diletos ir Aistės, kai treniruotė buvo vos įpusėjusi.

Prieš šį renginį buvo atliktas tyrimas apie moterų gyvenimo ritmą. 88 proc. moterų tikino, kad joms svarbu sveikas gyvenimo būdas, vos 10 proc. moterų geba išlaikyti pastovų gyvenimo ritmo visus metus. Likusios moterys svyruoja kartu su metų laikais.

Taip pat paaiškėjo, kad 36 proc. moterų randa pasiteisinimų nesportuoti. 90 proc. moterų sako, kad labai svarbu sumažinti stresą, tačiau tai padaryti geba tik penktadalis respondenčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.