Nuo šiol K. Ivanova savo kūno linijas dailins sporto klube

Seniai ieškojusi sau tinkamos sporto treniruotės Kristina Ivanova pagaliau ją atrado. Nuo šiol mergina savo kūno linijas dailins sporto užsiėmimuose kartu su asmeniniu treneriu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2013, 11:09 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:34 PM

„Esu išbandžiusi daugybę skirtingų užsiėmimų nuo tradicinių aerobikos, plaukimo iki jogos ar pilates – netgi su TRX diržais paskraidyti teko. Tačiau tik dabar rimtai nusprendžiau sportuoti reguliariai. Norėdama laikytis tam tikros disciplinos ir nežinodama, nuo ko pradėti, nutariau pasikliauti ne tik savo asmenine nuomone, bet ir profesionalaus trenerio rekomendacijomis“, - pasakoja K. Ivanova.

Pagrindinis Kristinos tikslas sportuojant – sustiprinti visus kūno raumenis. „Norėčiau stangresnių kojų, tvirtesnio pilvuko ir stipresnių rankų. Didesnę pirmenybę šįkart teikčiau treniruotėms su asmeniniu treneriu, kuris motyvuotų, neleistų man atsipalaiduoti ir užmiršti reikiamų atlikti pratimų skaičiaus“, - savo pageidavimus dėsto Kristina.

Savo įspūdžiais mergina žada dalintis su draugais. „Pažadu dalintis savo patirtimi su draugais bei gerbėjais, tačiau taip pat labai kviečiu visus aktyviau judėti, sportuoti – juk vasara jau čia pat, o visi norime būti gražesni, žvalesni ir energingesni“, - tikina Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.