Į filmavimą su sūnumi atvykusi V. Poderytė: „Darbas ir motinystė tarpusavyje dera“

Ketvirtadienio vakarą vyko TV3 ciklo „Mylimiausių apdovanojimai“ filmavimas. Šįkart laida buvo skirta daugiausiai simpatijų visuomenėje pelniusiems politikams. „Mylimiausių politikų“ apdovanojimuose pasirodys garsiausi šalies valdžios atstovai.

Filmavimo užkulisiuose buvo galima išvysti ir prodiuserio Rolando Skaisgirio sužadėtinę Vaidą Poderytę, nešiną mažuoju sūneliu Atu.<br>Videometra
Filmavimo užkulisiuose buvo galima išvysti ir prodiuserio Rolando Skaisgirio sužadėtinę Vaidą Poderytę, nešiną mažuoju sūneliu Atu.<br>Videometra
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2013, 3:36 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:58 PM

„Labas vakaras, gerieji Lietuvos žmonės. Šįvakar susitiksime su tais, kuriais, kaip rodo visuomenės apklausos, jūs visiškai nepasitikite, tačiau patys su jais susitikę nuolankiai nusiimate kepures ir lemenate: „Turiu čia vieną tokį reikaliuką...“. Šįvakar mūsų studijoje - žmonės, kurie sprendžia jūsų problemas. Žinoma, tai – politikai“, - sveikinosi projekto vedėjas Giedrius Drukteinis.

Apdovanojimuose žiūrovai galės išvysti žinomus ir gerbiamus Lietuvos politikus: prezidentą Rolandą Paksą, krašto apsaugos ministrą Juozą Oleką, Vilniaus merą Artūrą Zuoką, politikę Kristiną Brazauskienę bei kitus.

Filmavimo užkulisiuose buvo galima išvysti ir prodiuserio Rolando Skaisgirio sužadėtinę Vaidą Poderytę, nešiną mažuoju sūneliu Atu. Jaunoji mamytė neseniai tapo prodiuserinės kompanijos „Videometra“, kuriančios projektą „Mylimiausių apdovanojimai“, viešųjų ryšių koordinatore. Jos sūnus kartas nuo karto į filmavimus ar susitikimus vyksta kartu su Vaida.

„Viskas priklauso nuo požiūrio ir sugebėjimo organizuoti savo laiką. Man atrodo, jog retas vaikas mėgsta spengiančią tylą ir visišką ramybę. Bent jau maniškis - tikrai netoks. Atui patinka būti tarp žmonių, bendrauti, pažinti pasaulį. Pasiimdama jį kartu į darbą sukuriu tam puikias sąlygas. Ką bekalbėti apie galimybę jau nuo mažų dienų būti tarp tokių iškilių žmonių, kaip mūsų politikai“,- šypsosi jaunoji mamytė.

Valdžios atstovams filmavimo studijoje buvo iškilmingai įteikti keturi apdovanojimai: mylimiausių politiko, politikės, mero bei europarlamentaro. Ceremonijai dirigavo žurnalistas bei etiketo žinovas G. Drukteinis, jam talkino aktorė Goda Petkutė ir žaismingasis Rolando Mackevičiaus bei Jono Nainio tandemas. Ką jie paskelbė mylimiausiais politikais, paaiškės nuotaikingoje ceremonijoje jau gegužės 16 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.