Artėjant vasarai M. Šedžiuvienė kūną dailina treniruoklių salėje

Grupės „Pop Ladies“ atlikėja Monika Šedžiuvienė (21 m.) žino, kad norint turėti dailią figūrą neužtenka mažiau valgyti. Turėdama laisvo laiko verslininko Andriaus Šedžiaus žmona intensyviai sportuoja treniruoklių salėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 23, 2013, 1:10 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:21 AM

Monika pasakojo, kad sporto klube apsilankydavo ir anksčiau, tačiau treniruoklius pamėgo tik atradusi jai labai patinkantį sporto klubą. Šviesiaplaukė atlikėja prakaitą lieja Šiaulių sporto klube „Geležiniai žmonės“, o jos figūra rūpinasi treneris Ramūnas Tarvidas.

„Kiekvienas sportuojantis šiame sporto klube pasijunta lyg turėdamas asmeninį trenerį. Visi sportuojantys sulaukia jo dėmesio, treneris pataria, prieina ir pažiūri, ar teisingai atliekami pratimai.

Galiu patikinti, kad Ramūnas labai geras žmogus, profesionalus ir rūpestingas. Matosi, kad žmogus mėgsta savo darbą. Sporto salėje treneris neleidžia tinginiauti“, - portalui lrytas.lt sakė Monika. Merginai įspūdį paliko ir jaukus treniruoklių salės interjeras.

M. Šedžiuvienė atvira - savo figūra ji patenkinta. Atlikėja patikino, kad nėra jokios kūno vietos, kurią norėtų visiškai pakeisti. Sportuoti merginai tiesiog patinka, stangrus kūnas visada geriau nei suglebęs.

„Kiekvienas mūsų turėtų užsiimti kažkokiu sportu. Savimi reikia rūpintis. Man keista, kodėl manęs daugelis klausia, kodėl aš sportuoju? Neva man nereikia. Sportuodama jaučiu malonumą. Jeigu to nedaryčiau, savimi nesirūpinčiau, ateityje dėl to labai gailėčiausi.

Kol esame jauni, daugelis turime lieknas kūno linijas. Tačiau su metais kūnas keičiasi, reikia labiau prisižiūrėti net ir tada, kada problemos nėra. Visa tai tam, kad vėliau netektų ilgai ir sunkiai vargti“, - nusišypsojo Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.