J. Statkevičiui pagyros iš Holivudo žvaigždės Sh. Stone lūpų

„Juozas. Tavo suknelės buvo nuostabios!” – Kanuose ištarė amerikiečių aktorė Sharon Stone (55 m.), pagirdama lietuvį dizainerį Juozą Statkevičių (44 m.).

„Juozas. Tavo suknelės buvo nuostabios!” – Kanuose ištarė amerikiečių aktorė Sharon Stone, pagirdama lietuvį dizainerį Juozą Statkevičių.<br>"Scanpix"
„Juozas. Tavo suknelės buvo nuostabios!” – Kanuose ištarė amerikiečių aktorė Sharon Stone, pagirdama lietuvį dizainerį Juozą Statkevičių.<br>"Scanpix"
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė ("Lietuvos rytas")

May 28, 2013, 5:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:10 AM

Praėjusį antradienį Kanų kino festivalio metu šveicarų juvelyrikos namų „De Grisogono” dirbiniai buvo pademonstruoti kartu su Juozo kolekcija. Elegantiškoms manekenėms plojo ir Sh. Stone, ir vakarėlių liūtė Paris Hilton (32 m.).

Dizaineris iš Lietuvos jau antrą kartą papuošė prabangų Kanų šurmulį, kuriame sukosi verslininkai, modeliai ir aktoriai, tarp jų – ir Holivudo pažiba Leonardo DiCaprio.

Šveicarijos juvelyrikos namų „De Grisogono” papuošalais dabinasi garsenybės, kurių laukia pasirodymas ant raudonojo kilimo.

Praėjusią savaitę vakarėlis Kanuose buvo dar nuostabesnis, nes „De Grisogono” šventė savo veiklos dvidešimtmetį.

J. Statkevičiui Kanuose padėjo viena mylimiausių jo manekenių, „De Grisogono” ambasadorė Ditė Antanaitytė, specialiai atskridusi iš Balio salos, kur pastaruoju metu praleidžia daug laiko.

„Džiaugiuosi, kad Lietuvos vardas buvo lydimas susižavėjimo šūksnių. Malonu buvo pasisveikinti su aktoriais Nicole Kidman, Adrienu Brody, garsiąja burleskos šokėja Dita Von Teese – ši gyrė mano barzdą, – „Stiliui” tiesiai iš Kanų pasakojo Juozas. – Visa tai įgyvendinti man padėjo Inga Kozel, atskraidinusi su vyru sukneles privačiu lėktuvu. Ir mano bendražygės – Lilija Bytautaitė, dariusi modeliams makiažą, ir Dalia Žakytė, dariusi šukuosenas. Tiek girdėjau pagyrimų, kad turėčiau gydytis ausų uždegimą.”

„Buvo taip nuostabu, kad net gaila, jog šventė baigėsi”, – apgailestavo J.Statkevičiaus drabužius demonstravusios manekenės iš Lietuvos.

Pristatymas buvo surengtas vienoje prašmatniausių Kanų vietų – „Du Cap Eden Roc” viešbutyje. Iškilmingą, bet kartu laisvą ir džiaugsmingą nuotaiką papildė Juozo parinkta muzika, atliekama orkestro.

Gerbėjai jau žino, kad dizaineris turi ir muzikinį skonį. Būtent pagal jo parinktą kompoziciją Kanų vakarėlio žvaigždės šoko pernai.

Greičiausiai netrukus lietuvio kūriniais pasipuoš ne viena garsi moteris. Kanų viešbutyje „Martinez”, kuriame apsistojo dizaineris, buvo įrengtas ir jo demonstracinis kambarys. J.Statkevičiaus kurtos suknelės po pasirodymo tirpo kaip karštos bandelės – visos buvo išpirktos.

„Garsios, gražios ir įtakingos moterys sakė, kad vilkėdamos mano apdarus jaučiasi patogiai lyg su pižama, bet prie jos reikia mažiausiai penkių milijonų eurų vertės papuošalų”, – juokėsi Juozas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.