„Mis Aukštaitija 2013“ triumfavo panevėžietės

Dauguma iš šių kandidačių – panevėžietės, į konkurso finalą taip pat pakliuvo po vieną Anykščių bei Utenos atstovę. Jauniausiai konkurso dalyvei, Panevėžio J. Balčikonio gimnazijos vienuoliktokei Irminai Preišegalavičiūtei – šešiolika metų, vyriausiai, Laurai Skaparaitei – 27-eri.

Nugalėtojų trejetukas (iš kairės) „Mis Publika“ ir 1-oji vicemis M. Blinkevičiūtė, „Mis Aukštaitija 2013“ J. Steponavičiūtė, 2-oji vicemis I. Sendulaitė.<br>A. Švelna
Nugalėtojų trejetukas (iš kairės) „Mis Publika“ ir 1-oji vicemis M. Blinkevičiūtė, „Mis Aukštaitija 2013“ J. Steponavičiūtė, 2-oji vicemis I. Sendulaitė.<br>A. Švelna
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

May 31, 2013, 11:02 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:48 AM

Dauguma iš šių kandidačių – panevėžietės, į konkurso finalą taip pat pakliuvo po vieną Anykščių bei Utenos atstovę. Jauniausiai konkurso dalyvei, Panevėžio J. Balčikonio gimnazijos vienuoliktokei Irminai Preišegalavičiūtei – šešiolika metų, vyriausiai, Laurai Skaparaitei – 27-eri.

Pastaroji – ir daugiausia aukštojo mokslo diplomų turinti konkurso dalyvė. Jų mergina turi net tris – socialinio darbo, socialinės pedagogikos bei teisės.

Vertinimo komisija iš pat pradžių prisipažino, kad išrinkti „Mis Aukštaitiją“ bus nelengva - į konkurso finalą buvo atrinktos ne tik grožiu, bet ir įvairiais talentais apdovanotos merginos. Vienas iš komisijos narių, atlikėjas Radži sakė, kad nugalėtoja turi būti apdovanota ne tik grožiu, tačiau ir būti tikra optimistė.

Be šio panevėžiečio atlikėjo, gražuolių pasirodymus vertino agentūros „Major Amber Models“ vadovė Agnė Stankūnaitė-Dagilė, „Mis Aukštaitija 2005” konkurso nugalėtoja Ingrida Muzikevičiūtė, VšĮ „Panevėžio garsas“ direktorė Zita Bareikienė, radijo laidų vedėjas Jonas Nainys-Jovani, laikraščio „Panevėžio balsas“ direktorius Laurynas Kochanauskas, Panevėžio J. Miltinio dramos teatro aktorius Laimutis Sėdžius.

Kadangi Radžis iki šiol niekaip neišsirenka žmonos, su juo per visą renginį flirtavo viena iš renginio vedėjų – aktorė Toma Rasmislavičiūtė-Juodė Ne ką rečiau nei grožio konkurso dalyvės apdarus keitusi aktorė kartu su scenos partneriu, aktoriumi Andriumi Povilausku, kūrė smagią renginio atmosferą.

Pirmiausia trumpai prisistačiusios publikai ir vertinimo komisisai, vėliau konkurse dalyvaujančios gražuolės demonstravo savo talentus. Bene daugiausia merginų scenoje atsiskleidė kaip puikios šokėjos – nuo Lotynų Amerikos šokių iki rytietiško pilvo šokio.

Vis dėl to netrūko ir egzotiškesnių gražuolių talentų. Pavyzdžiui,dvidešimtmetė anykštėnė Karolina Švilpaitė, dievinanti arklius, pristatė filmuką apie savo draugystę su žirgu. Panevėžio gyvūnų globos namuose savanoriaujanti Greta Gludkinaitė, kuriai finalo išvakarėse suėjo 21metai, į sceną atsivedė juodakailę kalytę, tačiau puikiai visus triukus su šeimininke per repeticijas atlikusi keturkojė, atsidūrusi prieš pilną salę žiūrovų, plieskiant šviesoms ir grojant garsiai muzikai, sutriko. Vis dėlto abi šio pasirodymo dalyves publika išlydėjo plojimais. Dvidešimtmetė panevėžietė Justina Ieva Steponavičiūtė demonstravo porą savo paveikslų ir čia pat scenoje nupiešė žiuri komisijos narių Radži ir Z. Bareikienės jumoristinį portretą.

O vienos vyriausių konkuros dalyvių, 26 metų panevėžietės Gintarės Abukauskaitės talentas buvo atskleistas prasidėjus bikinio konkursui – paaiškėjo, kad interjero ir papuošalų dizainerė visam penkioliktukui sukūrė sparnus, priderintus prie maudymosi kostiumėlių.

Po pertraukos, per kurią žiūrovai galėjo balsuoti už labiausiai patikusią merginą ir taip išrinkti „Mis Publiką“, pasirodė dainininkas Mantas Jankavičius, sulaukęs audringo publikos palaikymo.

Po paskutiniojo, elegancijos konkurso, buvo paskelbtas žiuri komisijos ir žiūrovų verdiktas. „Mis Aukštaitija 2013“ tapo 20-metė panevėžietė Justina Ieva Steponavičiūtė. Jos galvą „Mis Aukštaitija 2005“ I. Muzikevičiūtė papuošė karūna.

Pirmąja vicemis ir „Mis Publika“ tapo 19-metė panevėžietė Miglė Blinkevičiūtė. Antrosios vicemis titulas atiteko 24 metų panevėžietei Inetai Sandulaitei. „Mis foto“ tapo 21 metų panevėžietė Simona Burbaitė, o „Mis Elegancija“ titulas skirtas 23 metų panevėžietei Ramintai Kemzūraitei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.