A. Jagelavičiūtei - sveikinimai pristačius kolekciją ir apgynus bakalauro diplomą

Paskutinė šių metų pavasario diena stilistei ir televizijos laidų vedėjai Agnei Jagelavičiūtei - išskirtinė. Rytą moteris Vilniaus dailės akademijoje apgynė tapybos bakalauro diplomą, o vakare pristatė drabužių kolekciją „Agnė Jagelavičiūtė for Decolte“.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 31, 2013, 8:10 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:48 AM

Sostinėje esančiame salone „Decolte boutique“ pristačiusi aštuonis vasarai skirtus modelius A. Jagelavičiūtė sulaukė sveikinimų ne tik už drabužių kolekciją, bet ir už apgintą tapybos bakalauro diplomą.

A. Jagelavičiūtei tai jau – antrasis diplomas. Vienoje iš kolegijų Agnė yra baigusi drabužių dizaino studijas. Šį kartą ji gali didžiuotis prestižinės aukštosios mokyklos baigimo atestatu.

Portalui lrytas.lt Agnė sakė, kad prieš diplomo gynimą jaudinosi, tačiau jautėsi tvirtai, nes tam intensyviai ir atsakingai ruošėsi. A. Jagelavičiūtė tikino, kad nė nepajuto, kaip prabėgo ketveri studijų metai.

„Atrodo, kad tik įstojusi į Vilniaus dailės akademiją ją iškart baigiau. Esu labai patenkinta studijomis. Tai – prestižinė mokymosi vieta, o dėstytojai – didūs menininkai.

Dabartiniams abiturientams vienareikšmiškai rekomenduočiau šią mokymo įstaigą. Jeigu žmogus pasirinko studijuoti tapybą, vadinasi, tai jo pašaukimas, gyvenimo kelias“, - įsitikinusi Agnė.

Būtent Vilniaus dailės akademijoje A. Jagelavičiūtė sutiko ir savo dabartinės kolekcijos veidą Eglę Grėbliauskaitę. Kaip pati Agnė sakė, Eglė yra puiki verslininkė, tobulo grožio keturių vaikų mama, šokanti baletą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.