Tėvystė A. Macijauskui užgožia meilę krepšiniui

Arvydas Macijauskas jau treji metai profesionaliai nežaidžia krepšinio, bet puikiai jaučiasi tėvo vaidmenyje. 33 metų buvęs krepšininkas su žmona Viktorija (27 m.) augina dvejų metukų Lauryną ir kiek daugiau nei prieš mėnesį gimusią Gabrielę.

Buvęs krepšininkas A. Macijauskas su žmona Viktorija augina dvejų metukų Lauryną ir kiek daugiau nei prieš mėnesį gimusią Gabrielę.<br>Asmeninis archyvas
Buvęs krepšininkas A. Macijauskas su žmona Viktorija augina dvejų metukų Lauryną ir kiek daugiau nei prieš mėnesį gimusią Gabrielę.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-31 15:35, atnaujinta 2018-03-06 01:13

Taikliais tolimais metimais krepšinio aikštėje garsėjęs, galinguose Europos klubuose rungtyniavęs ir su Lietuvos rinktine 2003-aisiais Europos čempionu tapęs A. Macijauskas yra ne kartą sakęs, kad beprotiškai myli krepšinį, tačiau dabar jo visi jausmai, mintys ir jėgos skiriamos šeimai.

„Galiu pasakyti, kad šeima rūpintis sunkiau nei žaisti krepšinį“, - nusijuokė A. Macijauskas. - Tikrai nelengva, bet rūpestis malonus. Esu dėkingas Dievui, kad suteikė tokį šansą - galėjau žaisti krepšinį, uždirbti pinigų, o dabar galiu sau leisti auginti vaikus.“

Dviejų vaikų tėvas skiria labai daug laiko savo atžaloms ir nenori praleisti nė vienos svarbios sūnaus ir dukros prasidedančio gyvenimo dienos. Todėl pirmenybę dažniausiai teikia šeimai, o ne darbui.

„Tai yra beprotiška dovana, nes dauguma žmonių daug dirba, turi įsipareigojimus, paskolas. Toks yra gyvenimas, jis sudėtingas, vyrai nemato, kaip auga jų vaikai. Aš labai džiaugiuosi, kad galiu matyti ir džiaugtis, kaip auga mano vaikai, auklėti juos, kažką įdiegti,“ - tėvystės paslaptimis dalijosi buvęs garsus krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.