Čia šio tinklo plėtros vadovė Ieva Salmela Vilniaus gyventojams ir svečiams pristatė tradicinius suomių iškylų gamtoje receptus, skirtus mėgautis gamtoje, mylimų draugų ir šeimos apsuptyje.
„Vasara – puikus metas mėgautis gamtos teikiamais malonumais. Be abejo, pats geriausias būdas yra dalintis gardžiu maistu su savo artimaisiais – šeima ir draugais. Būtent tai yra iškyla gamtoje. Suomiai iškylauja labai dažnai ir yra pratę valgyti gardų bei sotų maistą, dažniausiai – mėsainius.
Kiekviena šeima turi savo receptą. Mūsų šeimos receptas – itin senas, kilęs iš tų laikų, kai 1966-taisiais „Hesburger“ įkūrėjai Heiki ir Kirsti Salmela įsteigė „Hesburger“ ir sudarė jo pirmąjį valgiaraštį. Nuo tada suomiai itin pamėgo „Hesburger“ mėsainius. Esu laiminga, galėdama juos pristatyti ir jums!“ – sakė „Hesburger“ restoranų tinklo plėtros vadovė Ieva Salmela.
Renginyje mėsainiais vaišinosi Skaiva Jasevičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis bei dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta su dukryte Saule, patiekalus ragavo ir komunikacijos specialistė Rimantė Kulvinskytė bei „Lietuvos ryto“ krepšininkas S. Babrauskas.
Į renginį buvo užsukę ir Keistuolių teatro aktorius Vytautas Rašimas su šeima, „Merlin“ grupės lyderis Feliksas Kutka su šeima, Mantė Rimkevičiūtė su vaikais ir vyru.