M. Kvietkutė-Šedžiuvienė ryžosi išvaizdos pokyčiams

Grupės „Pop Ladies“ atlikėja Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė (21 m.) nutarė atsinaujinti. Visada norėjusi kirpčių Monika šįryt nusprendė pakeisti savo šviesių plaukų šukuoseną.

„Seniai mąsčiau apie kirpčiukus, bet anksčiau taip ir nedrįsau juos nusikirpti. Šiandien prabudusi tam pasiryžau. Nusprendžiau – man jų reikia“, - portalui sakė Monika.<br>Asmeninis archyvas
„Seniai mąsčiau apie kirpčiukus, bet anksčiau taip ir nedrįsau juos nusikirpti. Šiandien prabudusi tam pasiryžau. Nusprendžiau – man jų reikia“, - portalui sakė Monika.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2013, 4:05 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:16 AM

„Seniai mąsčiau apie kirpčiukus, bet anksčiau taip ir nedrįsau juos nusikirpti. Šiandien prabudusi tam pasiryžau. Nusprendžiau – man jų reikia“, - portalui lrytas.lt sakė Monika.

Merginos plaukais rūpinasi kirpėja Renata Blaževič. Monika pas ją pasidailinti važiuoja iš Šiaulių į Vilnių.

Atlikėjos vyras, verslininkas Andrius Šedžius naujo žmonos įvaizdžio dar nespėjo įvertinti. Mergina sakė, kad apie būsimus išvaizdos pokyčius mylimajam užsiminė – Andrius neprieštaravo.

„Aš jam visokia graži. Jeigu man gerai, jam tūkstantį kartų geriau“, - nusišypsojo M. Kvietkutė-Šedžiuvienė.

Nors Monika pritaria posakiui - „Niekada nesakyk niekada“, nemano, kad kada nors ryžtųsi savo ilgus šviesius plaukus pasitamsinti. „Man artimesnė šviesi plaukų spalva“, - mirktelėjo šiaulietė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.