Atlikėjo Radžio širdį pavergti bandžiusi Inesa trokšta pasipuošti „Mis Lietuva 2013“ karūna

Vilnietė Inesa Taraškevič (19 m.), išgarsėjusi televizijos projekte „Radžis ieško žmonos“, tačiau nepelniusi romų kilmės estrados princo simpatijų, nutarė nepasiduoti ir toliau siekti pripažinimo. Tačiau šį kartą moksleivė ketina užkariauti visos Lietuvos vyrų širdis. Inesa bando patekti į konkursą „Mis Lietuva 2013”.

Inesa sakė, kad daugiausia komplimentų sulaukia dėl išraiškingų ir didelių akių. Tai bus jos koziris prieš kitas gražuoles atrankoje į „Mis Lietuva 2013” finalą.<br>Asmeninis archyvas
Inesa sakė, kad daugiausia komplimentų sulaukia dėl išraiškingų ir didelių akių. Tai bus jos koziris prieš kitas gražuoles atrankoje į „Mis Lietuva 2013” finalą.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 4, 2013, 5:36 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 10:37 PM

Šiais metais „Mis Lietuva 2013” organizatoriai sulaukė daug žinomų merginų anketų, norinčių dalyvauti grožio konkurso atrankoje, vyksiančioje liepos 10 dieną, ir patekti į rugpjūčio 15 dieną Palangoje rengiamą finalą.

Viena jų – Vilniaus Rukainių mokyklos moksleivė I. Taraškevič, daugeliui geriau žinoma, kaip laidos „Radžis ieško žmonos“ dalyvė.

Televizijos kameros ir fotografų blykstės merginai taip patiko, kad ši užsigeidė siekti ne vieno vyro dėmesio, o visos Lietuvos.

„Jaučiuosi graži, sulaukiu daug vaikinų ir merginų dėmesio. Man jie sako, kad esu išskirtinių veido bruožų, prisižiūriu, todėl aplinkiniai giria ir mano figūrą. Seniai norėjau dalyvauti grožio konkurse, atėjo tam metas“, - portalui lrytas.lt kalbėjo Ilona.

Būsima abiturientė sakė, kad daugiausia komplimentų sulaukia dėl išraiškingų ir didelių akių. Tai bus jos koziris prieš kitas gražuoles atrankoje į „Mis Lietuva 2013” finalą.

Kad išlaikytų dailias kūno linijas, Inesa sportuoja. Ryžtųsi ir plastinei operacijai. Mergina prasitarė, kad norėtų didesnės krūtinės, todėl jeigu jai kas nors šiandien pasiūlytų gultis ant operacinio stalo, ji nedvejojusi sutiktų.

Inesa sakė, kad nepavergusi Radžio širdies labai nenusiminė. Su atlikėju jie bendrauja iki šiol. Su jo sužadėtine Ilona – taip pat. Merginos tapo geromis draugėmis.

„Ilona ir Radžis – labai graži pora. Kai ji atėjo į projektą, iš karto pajutau konkurenciją, buvo ir pavydo. Iš pat pradžių pastebėjau, kad Radžiui ji krito į akį. Jam tokios merginos ir reikėjo. Ilona nuolanki, rami, reikės – jo lauks namuose, reikės – vyks į keliones kartu su juo. Net neabejoju, kad bus ištikima“, – pasakojo vilnietė.

Inesa atvira – vaikiną ji turi ir viliasi, kad dabartinis mylimasis taps jos paskutiniu gyvenimo vyru. „Padraugausim dešimt metų, o paskui jau galėsime susituokti“, – nusijuokė moksleivė.

Dalyvauti grožio konkurse vaikinas nedraudė, tačiau prasitarė, kad nėra patenkintas jos sprendimu nusiųsti anketą „Mis Lietuva 2013” organizatoriams – jeigu Inesa pateks į finalą, vilkint maudymosi kostiumėliu jai teks pasirodyti ant scenos. O kur dar įvairios fotosesijos, interviu ir svetimų vyrų žvilgsniai, kurie visada krypsta į konkurso „Mis Lietuva 2013” dalyves.

Konkurse „Mis Lietuva 2013” gali dalyvauti netekėjusios 18–24 metų merginos. Anketas galite pildyti iki liepos 7 dienos, o dalyvių atranka įvyks liepos 10 d. Iš viso bus atrinkta 14 kandidačių. Anketas galite pildyti čia: mislietuva.lrytas.lt.

Portalas lrytas.lt primena, kad komisijos nariu bus ir geriausias šalies dizaineris Juozas Statkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo