Iš krepšinio aikštelės pasitraukęs R. Šiškauskas laukia šeimos pagausėjimo

Būdamas pačioje šlovės viršūnėje karjerą baigęs, daugybę trofėjų ir titulų iškovoti spėjęs krepšininkas Ramūnas Šiškauskas (34 m.) galės pridėti dar vieną – daugiavaikis tėvas. Su žmona Edita (31 m.) du sūnus – Matą (7 m.) ir Luką (4 m.) auginantį Ramūną šiomis dienomis užgrius nauji rūpesčiai – sūpuoti naujagimį.

Du sūnus turinčios Editos ir Ramūno Šiškauskų šeimoje nuo šios vasaros augs jau trys atžalos.<br>LR archyvas
Du sūnus turinčios Editos ir Ramūno Šiškauskų šeimoje nuo šios vasaros augs jau trys atžalos.<br>LR archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-05 14:58, atnaujinta 2018-03-04 21:58

Europos, Eurolygos, Lietuvos, Italijos, Graikijos, Rusijos čempionu tapęs lietuvis galėjo dar kelerius metus rungtyniauti aukščiausio lygio rungtynėse, bet apsisprendė trauktis, rašo „Lietuvos rytas“.

„Nenorėjau sportuoti tol, kol paeinu. Buvau apsisprendęs dėti tašką, kai vyresnysis sūnus Matas pradės lankyti mokyklą.

Noriu matyti, kaip auga vaikai“, – kalbėjo apie karjeros pabaigą paskelbęs sportininkas.

Gydomosios kosmetologijos studijas baigusios Editos ir krepšininko Ramūno Šiškauskų šeimoje nuo šios vasaros augs jau trys atžalos.

Su krepšiniu atsisveikinusiam atletui teko keisti gyvenimo ritmą – keltis anksčiau, nes vyresnįjį sūnų reikia vežti į mokyklą, o jaunėlį – į darželį.

Tačiau naujas gyvenimo etapas buvusiam vienam geriausių Europos lengvųjų krašto puolėjų, atrodo, prie širdies.

2008 metais su nacionaline rinktine atsisveikinęs, o praėjusių metų pavasarį apie profesionalaus krepšininko karjeros pabaigą paskelbęs R. Šiškauskas pasirinko ramų gyvenimą su šeima.

Pasibaigus mokslo metams, Šiškauskų šeima iš buto Vilniaus centre persikėlė vasaroti į sodybą Molėtų rajone. Paežerėje įsikūręs atletas gali skirti laiko ir savo pomėgiui – žvejybai. Tuo labiau, kad į draugiją gali pasikviesti kitų krepšininkų – netoliese sodybas yra įsigijusios Roberto Javtoko ir Kęstučio Šeštoko šeimos.

Profesionalo karjerą 1996 m. sostinės „Sakalų“ klube pradėjęs R. Šiškauskas po to atstovavo Vilniaus „Lietuvos ryto“ (1998–2004), Trevizo „Benetton“ (2004–2006), Atėnų „Panathinaikos“ (2006–2007) ir Maskvos CSKA (2007–2012) ekipoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.