G. Alijeva su vyru Rolandu laukia šeimos pagausėjimo

Buvusi grupės „69 danguje“ atlikėja, BTV laidos „Žvaigždutės“ vedėja Goda Alijeva (27 m.) laukiasi antrojo vaikelio. Su vyru, krepšininku Rolandu Alijevu (28 m.) moteris augina dukrytę Tėją (3 m.).

Godos ir Rolando Alijevų dukrytė Tėja netrukus sulauks broliuko arba sesutės.<br>Asmeninis archyvas
Godos ir Rolando Alijevų dukrytė Tėja netrukus sulauks broliuko arba sesutės.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-07-09 14:58, atnaujinta 2018-03-04 19:13

Portalas lrytas.lt dar prieš savaitę G. Alijevos teiravosi apie nėštumą, tačiau moteris nenorėjo atvirauti ir atskleisti džiugių žinių.

„Senokai nepasakoju daug apie asmeninius šeimos reikalus, ypač apie tai, kas susiję su dukryte, todėl ir apie šeimos pagausėjimą, jeigu jis ir yra ar būtų, tikrai neskubėčiau atvirauti. Tai – asmeniška“, – portalui lrytas.lt praėjusią savaitę sakė Goda.

Dabar G. Alijeva kiek atviresnė. Portalui lrytas.lt prisipažino, kad laukiasi jau beveik penktą mėnesį.

Moteris ne kartą buvo užsiminusi, kad su vyru labai norėtų antro vaikelio. Būtent dėl šeimos Goda pasiryžo nutraukti veiklą grupėje „69 danguje“ ir visą savo laiką skirti vyrui ir dukrai.

Šių metų sausio mėnesį portalui lrytas.lt Goda sakė, kad koncertų ir publikos nespėjo išsiilgti.

„Žinau, kad būdama Lietuvoje tikrai nenuobodžiausiu. Veiklos bus. Auginu mažą vaiką. Manau, kad moteris, iki vaikui sueina 3 metai, turi pati juo rūpintis, o ne palikti kitų globai. Apie nuosavą verslą taip pat negalvoju. Tam reikia skirti daug laiko, juk tai – didelis darbas. Galbūt po penkerių metų. Kol vaikas mažas, visą dėmesį noriu skirti jam. Negana to, gal greitu metu atsiras Tėjai broliukas arba sesutė“, – nusišypsojo Goda.

G. Alijeva anuomet pasakojo, kad su vyru vis dažniau pakalba apie šeimos pagausėjimą. Abu jau yra nutarę, kad pats laikas susilaukti dar vieno vaiko.

„Tėja darosi vis savarankiškesnė. O šiais metais visi kaip tyčia mums linkėjo dar vieno mažylio. Lauksime, bet čia jau kaip Dievas duos. Dukra rami, su ja galima gražiai sutarti. Tik kartais nugvelbia mano aukštakulnius, bet į drabužių spintą dar nesikėsina (nusijuokė). Rolandas jai atlaidesnis, o aš griežtesnė. Turi kažkas šeimoje įvesti discipliną. Galbūt todėl, kad dukra gero būdo, nėra nerimo, kad bus sunku auginti du vaikus. Tik pirmus vaiko gimimo metus buvo sudėtingiau, o paskui jau galėjau sau leisti pailsėti“, – pasakojo atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.