Krepšininkui R. Šiškauskui gimė trečias sūnus

Krepšininkas Ramūnas Šiškauskas (34 m.) trečiadienį tapo daugiavaikiu tėvu – jo žmona Edita (31 m.) pagimdė jam trečią sūnų. Su žmona buvęs ilgametis Lietuvos krepšinio rinktinės narys augina du sūnus – Matą (7 m.) ir Luką (4 m.).

Ramūnas Šiškauskas trečiadienį tapo daugiavaikiu tėvu – jo žmona Edita pagimdė jam trečią sūnų.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
Ramūnas Šiškauskas trečiadienį tapo daugiavaikiu tėvu – jo žmona Edita pagimdė jam trečią sūnų.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2013, 6:28 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 4:00 AM

Trečiasis Šiškauskų sūnus gimė 4 kilogramų ir 420 gramų bei 58 centimetrų ūgio. „Nemažas vaikas“, – juokėsi R. Šiškauskas. Krepšininkas portalui lrytas.lt sakė, kad dėl vaiko vardo kol kas nėra apsisprendę. Ramūnas ir Edita kol kas renkasi iš kelių variantų.

Europos, Eurolygos, Lietuvos, Italijos, Graikijos, Rusijos čempionu tapęs lietuvis galėjo dar kelerius metus rungtyniauti aukščiausio lygio rungtynėse, bet apsisprendė trauktis.

„Nenorėjau sportuoti tol, kol paeinu. Buvau apsisprendęs dėti tašką, kai vyresnysis sūnus Matas pradės lankyti mokyklą. Noriu matyti, kaip auga vaikai“, – neseniai kalbėjo apie karjeros pabaigą paskelbęs sportininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.