Gundančios merginos išbučiavo greičiausius 1000 km lenktynių mechanikus

Palangoje vykstančiose 1000 kilometrų lenktynėse dirbantys mechanikai savo greitį išbando ne tik keisdami ratus ar remontuodami automobilius. Penktadienio popietę jie varžėsi mechanikų bėgimo varžybose, kurių metu reikėjo įveikti simbolinę tūkstančio metrų distanciją.

Palangoje vykstančiose 1000 kilometrų lenktynėse dirbantys mechanikai savo greitį išbando ne tik keisdami ratus ar remontuodami automobilius.<br>J. Stacecvičius
Palangoje vykstančiose 1000 kilometrų lenktynėse dirbantys mechanikai savo greitį išbando ne tik keisdami ratus ar remontuodami automobilius.<br>J. Stacecvičius
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Jul 12, 2013, 6:43 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:24 AM

Kiekvienoje mechanikų komandoje yra apytiksliai keturi profesionalūs darbininkai. Tam, kad nesivaržytų ir noriai dalyvautų bėgime, mechanikus pakvietė seksualios vienos lenktynininkų komandos palaikymo merginos.

„Mes siunčiame savo geriausią bėgiką. Tačiau patys nebėgsime“, – paklausti kaip ruošėsi varžyboms, atsakė lenktynes stebėjusių mechanikų grupė. Tačiau po akimirkos prapliupo juokais – esą komandos vadovas neleido šią dieną rūkyti ir liepė bėgti po abejomis pažastimis pasikišus automobilių padangas.

Paskelbus startą, į priekį mindamas dviratį nelengvai išsiveržė renginio vedėjas Saulius Pociūnas. O paskui jį šovė ir vieną akimirką beveik pasivijo greitieji mechanikai. Visas būrys greitai dingo iš akių, tačiau vėl jiems pasirodžius, paaiškėjo, kad vienas mechanikų stipriai išsiveržė į priekį. Pirmąją vietą išplėšė „Tygelis Evo Performance“ komandos mechanikas Gediminas Pajėda. Antrąją ir trečiają vietas bėgdami iš visų jėgų užėmė Danas Vaškevičius iš „Techninio Projekto „Racing“ ir Šarūnas Likas iš „Liqui Moly Racing Team Lithuania“.

Laimėtojai buvo pasitikti ne tik griausmingų ovacijų, bet ir puolė į žavių merginų glėbius. Jos nedelsdamos apipylė laimėtojus bučiniais ir mielai pozavo fotografams. Aukštakulnius avinčios gražuolės nepabūgo ir palydėjo nugalėtojus per duobėtą pievą į lenktynių klubą.

Nugalėtojas Gediminas sakė specialiai nesitreniravęs: „Juk aš mechanikas – galima sakyti, kad sportuoju visą dieną nešiodamas detales“. Paklaustas kas saldžiau – ar merginų bučiniai, ar laimėjimas, jis nedvejodamas pasirinko prizą: „Aš jau turiu merginą“.

Renginio vedėjas S. Pociūnas apdovanodamas nugalėtojus išskyrė antrosios vietos prizininką. Smulkaus sudėjimo D. Vaškevičiui yra septyniolika metų. Sužavėtas S. Pociūnas pareiškė, kad jis – būsimasis Lietuvos olimpietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.