1000 km lenktynėse pasirodė ir gausybė žvaigždžių

Trečią dieną Palangoje skamba lenktyninių automobilių gausmas. Jais pasigrožėti plūstelėjo ne tik žmonės iš visos Lietuvos, bet ir žinomos pramogų pasaulio žvaigždės, verslininkai ir politikai. Lenktynėse apsilankė ir į skandalą su kino teatro darbuotoja įsivėlęs dainininkas Egidijus Dragūnas.

Lenktynių svečiai.<br>J. Stacevičius
Lenktynių svečiai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

2013-07-13 14:22, atnaujinta 2018-03-03 02:07

Lietuvos himną prieš lenktynių startą sugiedojo dainininkė Liepa Mondeikaitė. Himną palydėjo griausmingai praskrieję naikintuvai. Siaubingą triukšmą kėlę naikintuvai pralėkė du kartus. Pirmasis skrydis buvo aukščiau, tam, kad iš neišgąsdintų vaikų.

Į lenktynes palaikyti sūnaus Dainiaus atvyko verslininkas Visvaldas Matijošaitis. „Vičiūnų“ įmonių grupės steigėjas ir vadovas atrodė gerai leidžiantis laiką, mielai kalbėjo apie prasidėjusias lenktynes. V. Matijošaičio sūnus priklauso „Brum Brum Sport“ komandai.

„Palaikau ne vien savo sūnaus komandą. Tik labai apmaudu dėl tų lenktynininkų, kurių komandos automobilis nepajudėjo“, – verslininkas atkreipė dėmesį į 71 numeriu pažymėtą automobilį. Pradėjus apšilimo ratus, suspitę mechanikai bergždžiai jį bandė stumti – automobilis neužsivedė.

V. Matijošaitis kartu vedėsi ir kavalieriaus karaliaus Karolio spanielių veislės kalytę Broškę, kurią visi prisimena kaip Anapilin iškeliavusios V. Matijošaičio žmonos Irenos numylėtinę.

Lentynes stebėti prestižiniame „Porche“ klube atvyko ir Laimutis Pinkevičius su palyda. Verslininkas greitai nuėjo į pašaliniams nepasiekiamą vietą.

Natalija Bunkė pasirodė kartu su savo vyru verslininku Danieliumi Bunkumi. Ji yra aistringa 1000 kilometrų lenktynių žiūrovė ir sportinių automobilių varžymąsi stebi kasmet.

Su šeima atvyko verslininkai Daina ir Antanas Bosai. Gerai nusiteikę Bosai sportiniais automobiliais žavėjosi kartu su dukrele Urte Magdalena.

1000 kilometrų lenktynes stebėjo ir žinomi politikai. Tarp žiūrovų įsimaišęs sėdėjo susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius. Anot jo, jam visai nebūtina sėdėti specialiose VIP ložėse – viską gerai matantis ir iš paprastos žiūrovo vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.