Automobilių lenktynėse vyrų fantaziją audrina pusnuogės merginos

Greiti automobiliai ir profesionalūs sportininkai. Turbūt nėra geresnio derinio automobilių lenktynėms. Bet čia galima pridėti ir trečią, ne menkiau svarbų dalyką. Perkaista ne tik sportiniai automobiliai, bet ir vyrų kraujas, jiems žvelgiant į lenktynininkų komandų palaikymo merginas. 1000 kilometrų lenktynėse vyrų akis lepina ilgakojės gražuolės, apsitempusios seksualiais ir vos jų grožybes dengiančiais drabužėliais.

Tris dienas vykstančiame renginyje merginos turi atrodyti tobulai.<br>J. Stacevičius
Tris dienas vykstančiame renginyje merginos turi atrodyti tobulai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Jul 13, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:59 AM

Tris dienas vykstančiame renginyje merginos turi atrodyti tobulai. Nepaisant nuovargio ir šaltesnio oro jos ištvermingai vaikšto su aukštakulniais bateliais, kurių aukštis siekia apie trylika centimetrų. Tai ypatingai sunku, nes kai kuriose vietose pažliugusi pieva virto tikra purvyne. Be to, nors pastarosiomis dienomis oras nelepino, merginos vilki tik trumpas sukneles ar šortukus.

Pasiteiravus ar jos nepavargo, merginos nenorėjo skųstis, tačiau paminėjo, kad jos turi stengtis atrodyti visuomet gražiai. Visą dieną jos dalyvauja prizų įteikimuose, fotografuojasi su smalsuoliais.

Vyrai turi į ką pasižiūrėti – minimalūs drabužiai išryškina liekną figūrą ir pabrėžia ilgas kojas. Kartais atsiskleidžia ir daugiau jų privalumų. Tačiau akivaizdu, kad merginos dėl išsprūdusių iškilumų nesuka galvos.

Ryškiausios buvo dvi palaikymo komandų merginų grupės. Viena jų – lenktynių komandos „Liqui Moly“ merginos. Kitos vyrus žavėjusios merginos buvo iš „Barbar'a – bauer team“ sportininkų komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.