Verslininkas J. Avgustas apie buvusią merginą M. Bui: „Aš jos vietoje norėčiau numirti iš gėdos“

Viešojoje erdvėje skaitydamas tekstus apie buvusios merginos Marinos Bui (25 m.) liudijimą prostitucijos byloje įmonių „Turto Invest“ ir „Ciglida“ vadovas Jaroslavas Avgustas (25 m.) gūžteli pečiais – ši moteris yra jo praeitis ir tai, kas pastaruoju metu vyksta jos gyvenime, vyrą mažai domina.

Marina ir Jaroslavas draugavo pusantrų metų, tačiau verslininkas atlikėją paliko dėl skirtingo požiūrio į gyvenimą.<br>J. Stacevičius
Marina ir Jaroslavas draugavo pusantrų metų, tačiau verslininkas atlikėją paliko dėl skirtingo požiūrio į gyvenimą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 15, 2013, 2:40 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:05 AM

M. Bui teismui atskleidė, kad prieš trejus ar ketverius metus dalyvavo verslininkų vakarėlyje Šveicarijoje, tačiau tikino, kad jokių intymių pasiūlymų nesulaukė ir pinigų už tai negavo. Turtingi vyrai merginas vadindavo manekenėmis, teikdavo joms dovanas.

Iš pasiturinčios šeimos kilęs buvęs M. Bui vaikinas Jaroslavas portalui lrytas.lt sakė, kad daugiau šios istorijos detalių nežino, todėl nelinkęs kaltinti buvusios grupės „Olialia pupytės“ narės, tačiau mano, kad Marinai turėtų būti labai gėda.

„Kai mes draugavome, ji niekur nevažinėjo. Nežinau, kaip ji, bet aš jos vietoje norėčiau numirti iš gėdos. Tokie dalykai garbės nedaro. Ar tai, ką ji kalba, yra tiesa, ar ne, aš nežinau, tačiau gėda didžiulė.

Negaliu pasakyti ir to, ar ji galėtų nepadoriai elgtis už pinigus. Aš su ja nebendrauju, nesidomiu jos gyvenimu. Mes ir pasukome skirtingais keliais, nes jos požiūris į gyvenimą buvo visai kitoks nei mano“, – kalbėjo Jaroslovas.

Prieš daugiau nei metus Jaroslavas portalui lrytas.lt užsiminė, kad dirba prie naujo muzikinio projekto. Praėjusią vasarą jis intensyviai ieškojo muzikinį išsilavinimą turinčios vokalistės. Ir ją pagaliau rado.

„Dainininkė – lenkė, kaip ir aš. Ir kompozitorius lenkas. Netrukus filmuosime vaizdo klipą. Iš pradžių maniau, kad sukurti grupę nėra taip sudėtinga, tačiau klydau. Tai reikalauja daug darbo. Norint padaryti gerai, reikia laiko“, – kalbėjo J. Avgustas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.