Krepšininkų mylimosios naujas sportininkų širdies drauges priims išskėstomis rankomis

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau pradėjo pirmąsias treniruotes Palangoje. Vienuolika kandidatų į šių metų vyrų krepšinio rinktinę ruošiasi Slovėnijoje vyksiančiam Europos čempionatui. Sportininkus atlydėjo ir jų mylimosios – vienos su vaikais, kitos – su keturkojais augintiniais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:17 AM

Krepšininkai su žmonomis ar draugėmis įsikūrė prabangiame „Vanagupės“ viešbutyje. Geriausiai čia jautėsi jau ne pirmą kartą šiuose apartamentuose gyvenančios senbuvių krepšininkų antrosios pusės. Tačiau joms teks ir nauji išbandymai – į savo ratą įsileisti naujas damas.

Roberto Javtoko žmona Vilma, Kšyštofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana, Darjušo Lavrinovičiaus žmona Edita, Manto Kalniečio žmona Mingailė, Tomo Delininkaičio žmona Lijana, Jono Mačiulio žmona Agnė – seniai viena kitą pažįsta, dalijasi džiugiomis naujienomis ir vaikų auginimo subtilybėmis.

Šiais metais pirmą kartą prie jų prisijungs ir Martyno Pociaus žmona Viktorija Kunauskaitė-Pocienė, Lino Kleizos mylimoji Agneta Karalevičiūtė, Jono Valančiūno sužadėtinė Eglė Ačaitė, Mindaugo Kuzminsko širdies draugė Eglė Andreikaitė, Renaldo Seibučio žmona Dovilė.

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt D. Lavrinovičiaus žmona Edita sakė, kad dar nespėjo susipažinti su visomis naujomis merginomis, mat į Palangą dar tik planuoja vykti. Tačiau moteris patikino, kad mielai užmegs pažintį su dar mažai matytomis merginomis.

„Su vaikais į pajūrį ruošiamės vykti artimiausiomis dienomis. Su kitų krepšininkų antromis pusėmis daug bendraujame, tačiau naujas mergaites su malonumu priimsime į kompaniją. Rinktinė jaunėja (nusišypsojo). Tiesa, nemažai merginų pažįstu, nes dalis jų – iš Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos, kurioje žaidė Darjušas“, – kalbėjo E. Lavrinovič. Moteris sakė, kad kol vyrai intensyviai treniruojasi, jų mylimosios dažniausiai laiką leidžia paplūdimyje ar vaikštinėdamos po miestą.

Kuomet krepšinio treniruotės prasidės Kaune, sportininkų žmonos ir draugės su jais kartu į laikinąją sostinę nevyks – joms teks su mylimaisiais bendrauti telefonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.