M. Mikutavičiaus palinkėjimas R. Skaisgiriui vestuvių proga – tapti kultūros ministru

Barbadose įvykusios TV prodiuserio Rolando Skaisgirio ir jo išrinktosios Vaidos Poderytės vestuvės netapo staigmena jo bičiuliams. Muzikos atlikėjų vadybininkas Martynas Tyla ir dainininkas Marijus Mikutavičius sakė, kad apie džiugų įvykį Rolando ir Vaidos gyvenime žinojo iš anksto, tačiau porą pasveikins vėliau. „Draugų nekvietė, nes kviesti taip toli tikriausiai per brangu“, - kvatojosi M. Mikutavičius.

Rolandas ir Vaida susituokė Barbadose.<br>Asmeninis archyvas
Rolandas ir Vaida susituokė Barbadose.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 17, 2013, 5:23 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:20 PM

Muzikos asociacijos, kuri rengia apdovanojimų ceremoniją M.A.M.A. ir festivalį „Vilnius Music Week“, vadovas M. Tyla sakė, kad pora į Barbadosą išvyko be bičiulių.

„Jie norėjo pabūti dviese ir kartu atšvęsti vestuves. Barbadosas – graži vieta. Pensininkų kurortas, žinoma, bet gražu. Mes kartu vykti nesiprašėme – aš Barbadose jau esu buvęs.

Čia nebuvo kažkokia didelė paslaptis, kad jie ten tuoksis. Rolas dar prašė paskolinti specialų maišą kostiumui, tai atkalbėjau – sakiau, kam, viešbutyje ten tau išlygins“, - su humoru komentavo M. Tyla.

Ką padovanos po atostogų Barbadose grįžusiai porai, jis dar nesugalvojo, bet patikino, kad „dovana nuo viso kolektyvo tikrai bus“.

„Manau, mes sveikindami palinkėsime Rolandui ir Vaidai daug daug vaikų. Vaikai – Lietuvos ateitis“, - sakė Martynas.

Dainininkas M. Mikutavičius sakė, kad porai turi vieną svarbiausią palinkėjimą.

„Būtų gerai, kad Vaida bent kartais praloštų Rolandui žaisdama kortomis. Tada jų šeimoje būtų kur kas mažiau nesutarimų“, - rimtu veidu porino dainininkas.

Jis taip pat dar neapsisprendė, ką padovanoti jaunavedžių porai, tačiau žino, kokia dovana tiktų labiausiai.

„Nežinau, kaip čia dabar šiais laikais su tomis tradicijomis, ar sveikinsime visi kartu, ar atskirai. Bet žinau, kad turbūt geriausia dovana Rolandui būtų kultūros ministro postas. Mes visi, jo draugai, pradėsime intensyviai dirbti dėl to“, - žadėjo Marijus.

44-erių Rolandas ir 23-ejų Vaida augina pusės metukų sūnų Atą. Ši santuoka Rolandui yra antroji, o Vaidai – pirmoji. Kartu jiedu nuo 2011 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.