Naujos laidos pristatyme aktorė J. Zinkevičiūtė kino garsenybėms demonstravo muzikinį talentą

Trečiadienio vakarą Vilniaus restorane „Terrazza“ surengtame naujos LRT televizijos laidos „KINFO“ pristatyme jos vedėja Justė Zinkevičiūtė pasirodė naujame amplua. Jauna aktorė, nuo šiol TV žiūrovams pasakosianti kino naujienas, kartu su dainininku Vaidu Baumila atliko popuri iš populiariojo kino filmo „Mulen Ružas“.

„KINFO“ pristatyme jos vedėja J. Zinkevičiūtė pasirodė naujame amplua.<br>D. Umbrasas
„KINFO“ pristatyme jos vedėja J. Zinkevičiūtė pasirodė naujame amplua.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2013, 11:05 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:08 PM

Tiesa, tai buvo mažytė gudrybė – tiek jos, tiek Vaido balsai skambėjo iš fonogramos. Tačiau V. Baumila vis tiek gyrė savo partnerę: „Vakar šį įrašą kartu padarėme studijoje. Galiu drąsiai pasakyti, kad Lietuvos scenoje yra kur kas prasčiau dainuojančių merginų“.

Dizainerio Li̇utauro Salasevičiaus suknele pasipuošusi Justė trečiadienio vakarą neramiai dairėsi į dangų. Suplanuotą laidos, kuri rodoma kiekvieną trečiadienį, pristatymą apgadino vakarop pradėjęs pilti lietus.

Tai vis dėlto neišbaidė pristatymo svečių – putojančiu vynu ir vaisiais vaišinosi LRT programų direktorius Rolandas Maskoliūnas, laidų vedėjas Andrius Rožickas, netrukus ekranuose pasirodysiančio filmo „Streikas“ režisierius Romas Zabarauskas, aktoriai Vlada Bičkutė ir Eimutis Kvoščiauskas, klubo „Loftas“ direktorė Živilė Diawara, daugybė su kino pasauliu susijusių žmonių.

Svečiams koncertavo dainininkas Markas Palubenka, o vakaro kulminacija tapo būtent Justės ir Vaido bendras pasirodymas.

Susirinkusių svečių nuomonė sutapo – nauja laida apie kiną televizijos eteryje yra gyvybiškai reikalinga ir sutampa su Lietuvos kino gyvenimo pagyvėjimu.

„Vien šiais metais ekranuose pasirodo gal keliolika naujų lietuviškų filmų. Lietuviškas kinas – akivaizdžiai „ant bangos“, tad atsirasti tokiai laidai – pats laikas“, - sakė TV laidų vedėjas ir kino filmų garsinimo režisierius A. Rožickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.