G. Alijeva ką tik ištekėjusiai O. Pikul palinkėjo „pabiručių Jasaičiukų“

Penktadienį Vilniuje susituokę krepšininkas Simas Jasaitis ir dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė vos spėjo priiminėti susirinkusiųjų sveikinimus. Po bažnytinės ceremonijos O. Pikul ir S. Jasaitis pakvietė visus į čia pat įrengtą baltą palapinę, kur šventės svečiai išsirikiavę laukė savo eilės, kada galės prieiti prie jaunųjų.

Goda Alijeva palinkėjo Oksanai ir Simui šeimos pagausėjimo.
Goda Alijeva palinkėjo Oksanai ir Simui šeimos pagausėjimo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2013, 6:34 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:42 PM

Vis dėlto ne visiems norėjusiems pavyko jaunavedžius pasveikinti gyvai. Kiti pasirinko paprastesnį būdą – socialinį tinklalapį „Facebook“. Dar vykstant tuoktuvių ceremonijai ant O. Pikul-Jasaitienės metraščio pasipylė sveikinimai.

Pramogų pasaulio atstovai Oksanai negailėjo pačių šilčiausių žodžių. Ją pasveikino Elena Puidokaitė-Atlanta, Baiba Skurstenė, Reda Bžeskienė ir kiti.

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė nuotakai linkėjo laimės, išminties ir ramybės, o aktorė Aušra Štukytė pastebėjo, kad vestuvės, įvykusios lietingą dieną, pranašauja turtingą poros gyvenimą.

Prie sveikinimų prisidėjo ir verslininkė Daina Bosas. Ji pastebėjo, kad dizainerio Juozo Statkevičiaus suknele pasipuošusi Oksana atrodė nuostabiai.

Buvusi grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva, kuri šiuo metu laukiasi antro vaiko, palinkėjo Oksanai ir Simui šeimos pagausėjimo: „Sveikinimai, Oksanyt, Jums! Gyvenkite kartu ilgai ilgai ir laimingai! Lai jūsų Meilę ir Santuoką vainikuoja mažiukai pabiručiai Jasaičiukai“.

Oksana ir Simas vestuvių puotą surengė Trakų rajone esančioje „IDW Esperanza Resort“ viloje. Čia jaunavedžių pasveikinti atvyks ir tie, kurie negalėjo dalyvauti ceremonijoje, vykusioje Vilniuje. Į uždarą vakarą pakviesta apie 80 svečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.