Šv. Jonų bažnyčioje susituokė atlikėja O. Pikul ir krepšininkas S. Jasaitis

Grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul (29 m.) pagaliau gali džiaugtis. Sostinėje esančioje Šv. Jonų bažnyčioje ji ištekėjo už krepšininko Simo Jasaičio (31 m.) – po ketverių metų draugystės pora oficialiai tapo šeima.

S. Jasaitis vedė savo išrinktąją O. Pikul.<br>R. Danisevičius
S. Jasaitis vedė savo išrinktąją O. Pikul.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 19, 2013, 2:08 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:54 PM

Nors šventinė ceremonija bažnyčioje turėjo prasidėti 14 val., tačiau jau kelias valandas prieš vestuvių planuotoja Viktorija Prokofjeva pradėjo pasiruošimo darbus: puošė bažnyčią ir pagrindines jos duris gėlėmis – gvazdikų vainikais ir baltų bei rožinių hortenzijų žiedais. Bažnyčios viduje buvo nutiestas baltas kilimas link altoriaus, suolai papuošti kaspinais. Vestuvių planuotoja sakė, kad Oksana ypatingų pageidavimų nereiškė, svarbiausia, kad šventė būtų linksma.

Pirmasis į ceremoniją atvyko jaunikis. S. Jasaitį atlydėjo sesuo Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu ir jų dukrele Elze. Netrukus pradėjo rinktis giminės ir poros bičiuliai.

Nešinas baltų lelijų puokšte į ceremoniją atvyko dizaineris Liutauras Salasevičius, kuris šventei papuošė O. Pikul mamą Laimutę.

Pasveikinti Simo ir Oksanos atvažiavo krepšininkas Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita, kurią iškilmėms aprengė dizainerė Ramunė Piekautaitė. Vieni po kitų į bažnyčią ėjo artimiausi Oksanos ir Simo draugai: Skaistė Steikūnaitė, Vita Jakutienė, Natalija Bunkė, Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė su vyru Andriumi Šedžiumi, krepšininkas Matas Niparavičius, krepšininkas Mantas Kalnietis su žmona Mingaile.

Liudininkais tapo S. Jasaičio vaikystės draugas Rolandas ir O. Pikul bičiulė, kirpėja Renata Blaževič.

Nuotaka vėlavo

Jaunikis ir svečiai nuotakos laukė nekantriai, mat Oksana atvykti į vietą vėlavo beveik pusvalandį. Tačiau vestuvių planuotoja V. Prokofjeva patikino, kad O. Pikul jau pakeliui.

Po kelių akimirkų pasirodė juodos ir baltos spalvų „Rolls-Royce“ automobilis iš kurio išlipo Oksana su Ukrainoje gyvenančiu tėčiu Sergėjumi. Jis dukrą lydėjo iki altoriaus.

Rankose laikydama raudonų rožių puokštę, O. Pikul šypsojosi, tačiau prasitarė, kad jaudinasi. Paklausta, ar apniukęs dangus nesugadino nuotaikos, atlikėja patikino, kad tikrai ne: „Viskas puiku. Dieve, kaip jaudinuosi...“.

Dainininkė yra sakiusi, kad rinkdamasi vestuvinę suknelę naujausių mados tendencijų nepaisys - svarbiausia, kad su nuotakos drabužiu ji jaustųsi puikiai ir nevaržomai. Vestuvių dieną Oksaną papuošė dizaineris Juozas Statkevičius.  Drabužių kūrėjas juodos spalvos vestuvinį kostiumą pasiuvo ir S. Jasaičiui. „Visiškai pasitikėjau Juozu, todėl į suknelės kūrybą nesikišau", - patikino atlikėja.

Prie altoriaus O. Pikul žengė avėdama kūno spalvos smailianosius „Jimmy Choo“ aukštakulnius. Žiedus jauniesiems kūrė prabangių juvelyrinių dirbinių salono „Premiere" savininkas, juvelyras Vytautas Jonutis.

Vestuvių rytą, prieš pasipuošdama nuotakos suknele, Oksana vilkėjo dar kovo mėnesį iš Londono parsivežtą „Victoria's Secret“ baltą chalatą su užrašu „Bride“ (liet. Nuotaka). Nuotakos makiažu rūpinosi vizažistė Lilija Baltramiejūnaitė. Kaip ir dera tokiai šventei, manikiūras pasirinktas švelnių spalvų.

Jaudulys kaustė abu

Atlikėja pasirinko dvigubą pavardę. Nuo šiol ji – O. Pikul-Jasaitienė. „Žinoma, kad pasirinkau Simo pavardę – juk taip parodoma pagarba vyrui“, - sakė atlikėja.

Po bažnytinės ceremonijos O. Pikul ir S. Jasaitis pakvietė visus į čia pat įrengtą baltą palapinę. Jaunavedžiai buvo pakilios nuotaikos ir rado laiko bent akimirką pabendrauti su šventės svečiais, kurie išsirikiavę laukė savo eilės, kada galės prieiti prie jaunųjų. Pasveikinę jaunuosius su tuoktuvėmis svita vaišinosi šampanu, braškėmis ir ledais.

S. Jasaitis paklaustas, ar jaudulys buvo didesnis nei prieš krepšinio varžybas, patikino, kad tikrai taip. Šalia stovėjusi Oksana antrino vyrui: „Beprotiškai jaudinausi, net nenumaniau, kad tai kainuos tiek daug nervų. Ceremonija reikalavo susikaupimo“, - sakė O. Pikul.

Apie vaikus pora dar nesvarsto. „Kaip Dievas duos taip ir bus“, - nusišypsojo atlikėja.

O. Pikul vestuvių proga Simui įteikė dovaną – solinę dainą „You & Me“. Pirmą kartą Oksana šį kūrinį atliks vestuvių šventės metu, jau po amžinos meilės priesaikos savo vyrui. Vestuvių puota vyks Trakų rajone esančioje „IDW Esperanza Resort“ viloje, kurioje dalyvaus 80 svečių.

Ten O. Pikul atrodė kiek kitaip - nusisegė permatomą ilgą suknelės apačios dalį ir užsidėjo pirštinaites, puoštas plunksnomis.

S. Jasaitis pasipiršo O. Pikul po trejų metų draugystės. Šia proga krepšininkas sužadėtinei įteikė kelias dešimtis tūkstančių litų kainuojantį prabangų žiedą.

Žlugus pirmajai santuokai Simas nebijojo vesti antrą kartą. Žurnalui „Stilius“ krepšininkas yra sakęs, kad prieš šį svarbų žingsnį jis būtinai pasirašys vedybų sutartį. Tokiam žingsniui O. Pikul neprieštaravo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.