Prieš atsiguldama į ligoninę Dž. Butkutė atidavė O. Pikul vestuvėms paskutines jėgas

Lietuvos popkaraliene tituluojama, dar paauglystėje išpopuliarėjusi dainų autorė ir atlikėja Džordana Butkutė gyvenime patyrė ne vieną sunkų išgyvenimą. Antradienį jos laukia dar vienas išbandymas – Dž. Butkutei bus atlikta operacija, nes stuburo slankstelis užspaudė nervą. Vis dėlto tai nesutrukdė atlikėjai sudalyvauti dainininkės Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio vestuvių šventėje.

Skubi stuburo operacija nepakeitė Dž. Butkutės planų koncertuoti O. Pikul ir S. Jasaičio vestuvėse.<br>A. Barzdžius ir R. Danisevičius
Skubi stuburo operacija nepakeitė Dž. Butkutės planų koncertuoti O. Pikul ir S. Jasaičio vestuvėse.<br>A. Barzdžius ir R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2013, 3:42 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:54 PM

Į Trakų rajone esančią „IDW Esperanza Resort“ vilą Dž. Butkutė buvo pakviesta dainuoti. Atlikėjos pasirodymas šių metų garsiausiose vestuvėse buvo suplanuotas jau seniai, tad net skubi operacija nepakeitė jos planų.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su Džordana, atlikėja patikino neturinti laiko kalbėtis. Jau pirmadienį ji guldoma į ligoninę, tad iki to laiko ji nori sutvarkyti ne vieną svarbų reikalą.

Be Dž. Butkutės vestuvėse dainavo Šarūnas Mačiulis ir grupė „Naujos pupytės“. Per šventę nuolat skambėjo pirmoji solinė O. Pikul daina „You & Me“, kurią atlikėja vestuvių dieną skyrė S. Jasaičiui.

Puota, kurioje dalyvavo 80 poros artimųjų ir draugų, truko tris dienas. Vestuvių svita išsiskirstė tik sekmadienio popietę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.