Dėl nesąžiningų balsų 16-osios „Mis Lietuva” finalo dalyvės rinkimai yra stabdomi

Praėjusią savaitę portalo lrytas.lt lankytojai buvo kviečiami balsuoti ir išrinkti 16-ąją konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalo dalyvę. Tačiau iki rytojaus turėjęs trukti balsavimas buvo sustabdytas jau vakar, nes buvo įsilaužta į balsavimo sistemą ir prie kai kurių merginų nuotraukų atsirado devynženkliai skaičiai.

Portalo lrytas.lt lankytojai buvo kviečiami balsuoti ir išrinkti 16-ąją konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalo dalyvę.<br>T. Bauras
Portalo lrytas.lt lankytojai buvo kviečiami balsuoti ir išrinkti 16-ąją konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalo dalyvę.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 3:55 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:16 PM

Nepaisant tokių nesąžiningų veiksmų paskutinė finalo dalyvė bus išrinkta. Kas surinko daugiausia skaitytojų simpatijų, bus paskelbta rytoj.

Skaičiuojami tik tikrieji lankytojų balsai, kurie buvo užfiksuoti iki laikotarpio, kai balsavimo sistema buvo sugadinta.

Balsuoti buvo galima už kiekvieną merginą po vieną kartą per parą iš to paties IP adreso.

Konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalas vyks rugpjūčio 15 dieną Palangos vasaros estradoje. Įspūdingą renginį tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

Bilietais į konkurso finalą prekiauja „Tiketa“ https://www.tiketa.lt/konkurso_mis_lietuva_2013_finalas_43425

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.